Reklama

Reklama

Jednoho dne Horton zaslechne vzlykání o pomoc, které k jeho překvapení vychází z prachového smítka poletujícího vzduchem. Horton brzy zjišťuje, že smítko je domovem Kdosic, městečka obývaného malinkými obyvateli s velikými problémy. Je na Hortonovi, aby překonal všechny nástrahy džungle a své nové kamarády ochránil. (Magic Box)

Diskuze

Uživatel PTACEKKOSAK smazal svůj příspěvek.

uiu

uiu (hodnocení, recenze)

Zajímal by mě názor nějakého dítěte věkové skupiny cca 3-7 let, pro které je tenhle film podle pohádkové knížky určen. Pochybuji totiž, že by pochopilo samotné poselství filmu, že i ten nejmenší tvor na planetě si zaslouží žít a jiná filosofická témata, spíš by ho fascinovala akčnost Hortona a jeho žabo-myší válka s klokanicí (odkdy žijí klokani v džungli se slony?...), které by stejně nerozuměl, ale hlavně, že se tam dvě kreslené postavičky dohadují. Já očima dospělého hodnotím průměrem, podruhé bych se už nepodívala.

tulen

tulen (hodnocení, recenze)

Zatim jsem videl jenom kus, ale animace, resp. vytvarne zpracovani je super. Jednak prijemne detske, ale zaroven ma i docela smrnc docela vysoke vytvarne urovne a originality.

Tiger5

Tiger5 (hodnocení, recenze)

Je to jedna velká blaznivá americká sprostosť ako sa slon rozpráva s blchami a vadí to jednému klokanovi,tak ho prenasleduje......neviem preco nemôžu natočiť nejakú peknú rozprávku pre deti!!!!!

Aceboris

Aceboris (hodnocení, recenze)

Na IMDB 7.4 podla mna 80 percent, velmi dobra rozpravocka, na odreagovanie super, samozrejme, ze sa neda porovnavat zo Shrekom, ci Ice Age, no good movie..

Příspěvek byl smazán administrátorem.

R!ngoSt!x

R!ngoSt!x (hodnocení, recenze)

no tak musim rict ze filmek nebyl zas az tak zly ... na podivani to bylo dobry hehe kazdopadne nejlepsi scena na moste ;)

Respex

Respex (hodnocení, recenze)

Na celém filmu je nejlepší ta oranžová koule.. je neuvěřitelně vtipná. Nevíte náhodou někdo jak se jmenuje? Jedná se o to zvířátko co je v galerii na první fotce v podpaží jiného zvířete. Moc děkuji :)

Betmän

Betmän (hodnocení, recenze)

Pokud by to někdo chtěl vidět v originále, což rozhodně stojí za to, tak klasicky Slováč a Village anděl maji titulkovaný kopie. Naštěstí.

petpos

petpos (hodnocení, recenze)

Podle mě super animák s velmi zajímavym (a zároveň šílenym) námětem o malém světě na smítku. Jim Carry nadaboval perfektně hlavního hrdinu,závěr filmu velice emotivní, pro mě 90%. Pro melé děti to ale tak uplně není.

Eddard

Eddard (hodnocení, recenze)

Souhlas, trailer i námět slibujou hodně... hlavně Carreyho slon mě dostal... Tak snad to vyjde. Už jenom proto, aby někdo vyzval pány z Pixaru :)

Související novinky

Dokonalý trik Carreyho a Carella

Dokonalý trik Carreyho a Carella

13.10.2011

Nejúspěšnější bavič 90. let a jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti se potkali už na placu Božského Bruce a u mikrofonu Hortona. Ale až teď to spolu rozjedou naplno díky komedii Burt Wonderstone… (více)

Jim Carrey a režisér Juno si plácli

Jim Carrey a režisér Juno si plácli

09.03.2008

Kariéra Jima Carreyho si nějaký čas dávala šlofíka, ale zdá se, že navzdory fiasku s thrillerovým pokusem 23 se gumový Jim vrací s plnou parádou a momentálně patří k nejvytíženějším hercům vůbec.… (více)

Reklama

Reklama