Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zrovna opustila vězeňské zdi a hned se ujímá jako talentovaná chůva výchovy roztomilého párečku drzých grázlíků v nóbl rodině. Ty ovšem hodlá co nejdřív prodat! Paul a Treva Arsdalovi jsou dobře situovaní, ale pro výchovu svých dětí absolutně nezpůsobilí manželé. A tak není divu, že dvojčata Bea a Jason jsou rozmazlené, drzé a nezvládnutelné děti, které ničí všechno a všechny kolem sebe. Poté, co to u nich vzdala již pátá chůva, vyhraje konkurz na uvolněné místo apatická chladnokrevná Edie, která od čtrnácti trávila život za mřížemi, jež pro ni byly báječným hotelem, kde se celé dny mohla válet v posteli a sledovat telenovely. Když Arsdalovi odjedou do Paříže, televizní talk show přivede Edii na myšlenku, že by děti mohla výhodně zpeněžit. Prodat párek malých grázlíků ovšem není tak snadné, jak si původně představovala. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Beverly D´Angelo /Blazniva Dovolena 1983, Vanocni Prazdniny 1989/ sa snad narodila pre taketo komedie. Rola potrhlej chuvy jej dokonale sadla   : 65 % ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Sympatická komedie, která však bohužel neoplývá přílišnou originalitou a která je určena pouze jen jako film pro pobavení a odreagování a jako taková funguje bezchybně. Děj je velmi jednoduchý, dvě rozmazlené bohaté děti právě vyštvaly další vychovatelku a jako nová vychovatelka se přihlásí žena, která právě vyšla z vězení. Je přijata, ale dětí, jejichž rodiče právě odjeli na týden do Paříže, si absolutně nevšímá a naopak uvažuje, jak ty děti co nejvýhodněji prodat. Jak to tak bývá, děti si jí oblíbí a vše končí happy endem. Nic víc, nic míň. Ale dalo se na to koukat, byl to příjemný a sympatický film, který je na odreagování ideální, a pár vydařených fórků tam taky bylo, obzvláště televizní show s Lisou Kudrow byla fakt vtipná, to jsem se smál skoro celou dobu, ale i scénka s pákistánským obchodníkem byla výborná. Celkově tedy když to tak nějak zhodnotím, tak tenhle film není určen pro lidi, kteří čekají něco nového či originálního. Pokud však hledáte komedii na večer po směně v práci, tak tohle je naprosto ideální. Navíc Beverly D´Angelo byla jako chůva prostě kouzelná a dětští herci byly také velmi sympatičtí. Zkrátka tohle je komedie, která potěšila, a tak uděluji tři hvězdy. ()

Reklama

DarkDemon 

všechny recenze uživatele

Solidní oddechovka. Nikde nic, projel jsem programy - na STV1 jsem podle ukázek usoudil, že se nudit nebudu a povedlo se. Beverly D'Angelo si tu roli asi dost užívala a já zase jí ... byla prostě skvělá. Její péče byla fakt jedinečná vůbec se těm dětem nedivím, že si ji tak oblíbily. :D Ani ten „happy end“ nakonec nevadil. Tempo, zábava i výkony tak akorát. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Žena, ktorú prepustia z väzenia, sa stane opatrovateľkou dvoch drzých dvojčiat a rozhodne sa ich predať po tom, čo videla televíznu reláciu o tom, akú hodnotu by malo dieťa. Scenár filmu je veľmi absurdný. Bol som šokovaný hlúposťou a malým úsilím vloženým do filmu. 1/10 ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama