Rozpustilý pes vidí inzerát hledající slepeckého psa, nadšeně se o práci uchází a dostane ji. Ovšem události naberou nečekaný spád a během chvíle hafan vystřídá hned několik nevidomých páníčků. (Mertax)
hippyman
druhý Plymptonův film, co jsem viděl... jeho animace se mi moc nezamlouvá, doufal jsem tedy aspoň v nějaký oduševnělý či vtipný příběh, ale prožil jsem jen 5 minut zklamání na pár vteřin zábavy... "červené" hodnocení tady bohužel nepodpořím. 30%(16.3.2008)
Vitex
Viděl jsem jenom nějaký minutový kousek o slepeckém psovi - a ten je skvělý !(2.5.2007)
4daPeace
Verdikt: Slepecky pes aneb Jak behem peti minut ztratit tri majitele. Vtipne to neni vubec.(8.5.2007)
Sfinkter
Vedle Guard Doga a Horn Doga je tento kousek slabší, nemůžu se však stále nabažit grimas tohoto odporného psiska.(4.3.2011)
NeosinneR
Oproti Guard Dog ako keby autor zabudol všetko čo mohol. O poznanie horšie.(20.11.2009)
wito
animácia je podľa mňa skvelá. až bizarne pôsobiace zábery sú pôsobivé, navyše mimika a gestikulácia psa je vcelku vtipná. príbeh je jednoduchý, v mnohom nápaditý, hoci niektoré časti vypadajú prehnané, bez nejakej výrazne originálnej myšlienky...(8.2.2009)