Reklama

Reklama

David Rice jako patnáctiletý žije v Ann Arboru v Michiganu, kde se zamiluje do své spolužačky Millie a dá jí skleněnou sněhovou kouli jako dar. Jejich spolužák, Mark Kobold, Davida šikanuje, vezme mu skleněnou kouli a hodí ji na zamrzlou řeku. David jde na řeku, ale propadne se pod ním led. Proud ho táhne pod ledem, ale najednou se ocitá v místní knihovně, a objeví tak svou schopnost „skákat“ neboli přemísťovat se v prostoru z jednoho místa na druhé během okamžiku. Ohromen svou novou schopností opouští svého násilnického otce a uteče z domova. O osm let později již dospělý David žije na vysoké noze díky tomu, že „skočil“ do bankovního trezoru a ukradl velké peníze. Jednoho dne ho v jeho bytě přepadne Roland Cox, což je velitel Paladinů, tajné společnosti náboženských fanatiků. Ti si slíbili, že vystopují a zabijí všechny „skokany“ (jumpery), protože jejich chování berou jako rouhání. Takové schopnosti, jaké mají jumpeři, má mít pouze bůh... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (837)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

To je neskutečný jakou rychlostí se tenhle film řítí. To se nám něco děje a najednou se děje úplně něco jinýho. Nejhorší je, že se nic pořádně nevysvětlí a film těží jen ze zdařilých efektů. A samozřejmě z docela povedeného nápadu. Jenže to nestačí, autoři si s tím mohli dát trochu práci a ten děj trochu víc propracovat. Vždyť to je hrůza, divák si musí úplně všechno domýšlet. Moje oblíbená Rachel Bilson se moc nepředvedla, je to sice kočka, ale měla by zůstat u seriálů. Christensen špatný a Jackson mi do té role vůbec neseděl. Jednoznačně nevyužitý potenciál, mohlo se z toho vytřískat mnohem víc. 40% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Bell umí, Christensen a jeho kamoška neumí. Liman umí len tentoraz narazil na riedky scenár a tak film sa nemôže poriadne oprieť o príbeh a tým pádom je menej peckový ako samotný trailer. Film aspoň dáva odpoveď na otázku keď sa pred nami z nenazdajky objaví nejaké auto alebo nám zrazu zmizne z dohľadu, tak šoférom je určite nejaký skokan :-). ()

Reklama

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Jako když si skočíte na luxusní hajzlík. Všechno tam bude nějaké měkčí, útulnější, voňavější, ale nakonec po pěti minutách zjistíte, že jste se stejně akorát vydělali jako obvykle. Prázdné, nudné, bez jediné zapamatovatelné scénky a bez pořádné hlavní postavy. P.S. Hiro by jim všem dal na prdel během deseti sekund. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Velmi slabé, díky krátké stopáži je to jen taková rychlovka, která rychle prošumí. S tímhle tématem by se daly dělat věci, ale film mi příjde takový celý odfláknutý, nedotáhnutý. Akční scény nevypadají přitom vůbec špatně, ale scénám mezi nimi by asi uvěřilo pouze mimino. Nejlepší herec je tady bezpečně Michael Rooker, který si kategorického ožralu zahrál opravdu přesvědčivě. PS: láska mezi ústřední dvojicí je ještě více trapná než v Matrixu a to už je co říct. Nečekal sem, že je něco takového opravdu možné. No, asi je. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Akcia Limanovi vždy išla. Vlastne ide mu stále, ide mu aj tu, ale to je jediné, čo mu vlastne ide. Vlastne pri podobnom scenári iné ani ísť nemôže. Takže pokiaľ nedostane poriadny príbeh ako ten agentovský od Gilroya, nepomôže mu ani ťahák ako L. Jackson. S týmto totiž dokáže za tých chabých 80minút čistého času akurát skásnuť nejaké tie prachy a naštvať platiacich v kine. Keby som za to v multikine vysolil polku vreckového, asi by som sa na to tiež díval viac zospodu. 60%. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (30)

Související novinky

Youtube chystá vlastní seriálový obsah

Youtube chystá vlastní seriálový obsah

18.10.2016

V Česku Youtube Red ještě nemáme, v Americe, Austrálii, Mexiku a na Novém Zélandě už si ale vylepšenou verzi Youtube užívají skoro dva roky. Správně tušíte, že se jedná o placenou službu bez reklam a… (více)

Karlík a továrna na mrtvoly

Karlík a továrna na mrtvoly

17.09.2012

Rozhodnutí čím dál úspěšnější kabelové stanice A&E (letos masivně zabodovala westernovou detektivkou Longmire) natočit seriálový prequel k slavnému Hitchcockovu Psychu zpočátku neznělo jako… (více)

Carrie Bradshaw: První nákupy

Carrie Bradshaw: První nákupy

04.03.2012

Hrdinka Sexu ve městě se vrací. Bude však o něco hezčí a o hodně mladší. Sarah Jessicu Parker totiž nahradí osmnáctiletá AnnaSophia Robb, kterou si pamatujeme hlavně z Mostu do země Terabithia,… (více)

Další Tři mušketýři

Další Tři mušketýři

05.04.2010

Úspěch Sherlocka Holmese přinutil studio Warner Bros. pátrat po dalších klasických námětech, které by bylo možné zpracovat podobně osvěžujícím způsobem a přiblížit je současnému publiku. Jedním z… (více)

Reklama

Reklama