Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vztah mezi mužem a ženou se může vyvíjet různě – a také různě dlouho. Příběh sleduje vzájemné potkávání fotografky jménem Rhea se záletníkem Karanem, do kterého se zamiluje. Co všechno se na trase mezi New Yorkem, Paříží a Bombají musí stát, aby se z nich alespoň stali přátelé? A bude jim to stačit? (Festival bollywoodského filmu)

Recenze (7)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Bollywoodská parafráze na "Když Harry potkal Sally" (neviděl jsem). Přestože je to naprosto typický Bollywood, jedná se o svěží a docela vtipnou záležitost. Hlavně díky Saif Ali Khanovi a jeho přirozeně nenucenému humoru jsem se snad poprvé u bollywoodského filmu upřímně zasmál (byl asi můj šestý). A přestože většina filmu je opravdu postavena na dvou hlavních představitelích a natahované rozuzlení visí celou dobu ve vzduchu, nudit se určitě nebudete. Samozřejmě, pokud jste na Bollywood trochu zvyklí. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Príbeh dvoch mladých ľudí, ktorí sa stretávajú v rôznych časových úsekoch, ale veľmi dlho si nedokážu uvedomiť čo k sebe cítia a že patria k sebe. Vývoj príbehu je zaujímavý ako aj jeho gradácia. Ale a Rani sú pekná dvojica a páčili sa mi v tomto filme, len tie animácie mohli vynechať.... ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Miloučká romantická komedie s Rani Mukherjee a Saifem Ali Khanem v hlavních rolích. Tolik let se míjeli, tolik míst na světě procestovali, až jejich láska musela dojít zpečetění. Jejich vztah se během dlouhé doby zrcadlí také v comicsu Hum Tum, čímž je filmové vyprávění příjemně oživeno. Ve vedlejší roli potěší roztomile mateřská bollywoodská Antonie Nedošinská Kiron Kher a samozřejmě hostující Abhishek Bachchan, ačkoli herecky bývá sám o sobě v jiných filmech zajímavější. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Přátelství záletníka a cílevědomé dívky se léty změní v lásku, aniž by si toho vůbec všimli. Film se aspoň náznakem pokouší psychologicky vysvětlit chování postav, což mu přičítám k dobru. Animované sekvence, tedy Karanův komiks, jsou úděsný a nevtipný kýč, ale naštěstí jich není tolik, aby se to nedalo zvládnout. Mohlo to být kratší, hlavně konec je natahovaný tím, že si hrdinové řeknou pár nesmyslných dialogů, nedořeknou je, nezeptají se a pak se kvůli nim zase na čas zbytečně rozejdou. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama