Reklama

Reklama

Ajťáci - Série 2 (2007) (série)


Moss a Němčour (S02E03)

(epizoda)

Obsahy(1)

Mosse se zmocňuje neklid z jeho vztahu k Royovi. Dá se totiž přirovnat k manželství! Zatímco Roy hledá nové přátele na internetu, Jen odráží útoky „zlatého dítěte" dědice firmy Douglase a nalézá útočiště u Jorga, který jakoby vypadl z filmu Doktor Živago. Objevuje se nový Mossův přítel – Johan. Není to ovšem majitel německé kuchařské školy, jak se předpokládalo, ale labužník, který si rád pochutná na něčem zcela netradičním. (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tempo třetí epizody druhé sezóny nebylo zrovna strhující, přesto jsem si i tento díl dokonale užil. Zavzpomínal jsem na svého času nejznámějšího německého kulináře Armina Maiwese, totálně mě odvařily Jeniny sovětské kuřácké pauzy, které skvěle vystihovaly antikuřácký blitzkrieg ve firmách, a tuhnul jsem hrůzou, když jsem sledoval sveřepý protipirátský boj. / Poučení: Z domu vycházej vždy řádně vysprchovaný. Nikdy nevíš kdo a kdy tě ochutná. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První půlka nic moc, ale ta druhá to zachránila natolik, že jsem nakonec i nad slabými 5* přemýšlel. Ale to by pak upřímně nebylo zrovna objektivní, takže dám "jenom" silné 4*. Tak jako tak, bavil jsem se opět dost dobře. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You wouldn't steal a handbag. You wouldn't steal a car. You wouldn't steal a baby. You wouldn't shoot a policeman and then steal his helmet. You wouldn't go to the toilet in his helmet. And then send it to the policeman's grieving widow. And then steal it again! Downloading films is stealing. If you do it you will face the consequences." ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jestli dva dospělí chlapi nemůžou ani udělat drobnou radost úchylovi, výměnou za sledování filmu o zombíkách, tak se rovnou můžem stěhovat do Íránu." Kdybych někdy potkal velmi slušného mladého kanibala, tak se s ním taky klidně mrknu na film. Ten chlap byl prostě sympaťák a skvěle smyčcem šmrdlal na tu velkou kytaru, ale o tu německou kuchyni bych asi zájem neměl. Jinak mě samozřejmě zaujalo to, že v Anglii je kanibalismus na rozdíl od porušování autorských práv spíš jen takový přestupeček. Cítím to stejně. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • V epizodě je zmíněn pražský balet. (Cheeter)
  • Když Moss (Richard Ayoade) sebou hodí na gauč, při záběru z blízka před ním leží jeho kravata, kterou má na sobě. Při záběru z dálky tam ale už kravata neleží. (SONY_)

Reklama

Reklama