Reklama

Reklama

Ajťáci - Série 3 (2008) (série)


Copak nejsme chlapi? (S03E02)

(epizoda)

Obsahy(1)

Moss se zlobí na Roye, že spotřeboval přílš mnoho svorek do sešívačky a pak se vytasí s perfektně odposlouchaným fotbalovým žargonem. Má věty včetně výslovnosti na svém počítačí a umí je zpaměti. Připadá si tak jako chlapák. To se Royovi líbí a jdou chlapskou fotbalštinu vyzkoušet do hospody. Předtím ještě stačí Jen říci, že její nový známý vypadá jako kouzelník. Touto poznámkou brutálně ukončí slibný, poměrně hezký vztah. Ajťáci se v hospodě seznámí s drsnými fotbalovými fandy a octnou se s nimi dokonce na opravdovém fotbale. Tady to Moss už vzdává, Roy to táhne dál. Ráno se dopotácí do práce s kocovinou. Pak začnouo nepříjemnosti. Roy veze nějakým autem své nové kámoše před jednu banku. S hrůzou vidí, že si navlékají masky a berou stenguny s krátkou hlavní. Než stačí na Mossovu radu zavolat policii, jsou za chvíli všichni v bezpečí v opuštěné plynárně. Lupiči se mezi sebou hádají a Moss vytáhne Roye na ulici. Kolem projíždí kolona policejních vozů „správné chlapy" zatknout. Moss a Roy se musí divoce líbat, aby byli nenápadní. Zpátky v kanceláři se zjistí, že Mossovi zůstal za nehty počádně tlustý svazek bankovek. (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Klidně mě můžeš oddělat, když chceš, jak je libo, posluž si, ale o mým milovaným West Hamu, takhle nikdo mluvit nebude." Není nad to fandit Kanonýům, kteří jsou spíš Kladiváři, ale v případě mimoňů Roye a Mosse je to asi jedno. Jejich fotbalová hantýrka je totiž dokonalá, chlapácká loupež k tomu tak nějak patří a Mossovo komentování fotbalu absolutně nemá chybu. A to, že v této epizodě nepřišel kouzelník, je nakonec vlastně jedno. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začne to dost slušně, aby to dost slabě skončilo. Párkrát jsem se sice zasmál, ale prostě ten seriál už není co býval, jeho kvalita rychle upadla, moc už mi to nedává a obávám se, že už to lepší nebude... Tak snad se mýlím. 3* ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco mě úvodní díl třetí sezóny tak trochu zklamal, druhá epizoda ve mně našla nadšeného fanouška. A to i přesto, že nikdy nebudu natolik chlapským chlapákem, abych dokázal jako pravý Cockney se stejnojmenným přízvukem okomentovat včerejší dění v Premier League (proto, že neumím mluvit jako obyvatel East Endu, a taky proto, že mě výše zmíněná soutěž přestala bavit v době, kdy z ní začali mizet nezdolní borci typu Ruuda van Nistelrooye a začaly přicházet primadony typu Christiana Ronalda a Arjena Robbena), abych si mohl dovolit prohrát dvě stě liber za jednu pokerovou noc, a taky by mě nebavilo účastnit se loupežných přepadení. Zato mě velice bavilo sledovat, jak tohle všechno zvládají Moss a Roy a kouzelník bez talentu už byl jen třešničkou na dortu. / Poučení: Blafovat se dá téměř ve všem, dokonce jsou na to příručky. ()

Zajímavosti (3)

  • V epizodě zazní názvy čtyř anglických fotbalových klubů, a to Arsenalu, Chelsey, Liverpoolu a West Hamu. Kromě toho zazní i dvě jména spojená s fotbalem, konkrétně Arsène Wenger a Theo Walcott, v té době trenér a hráč Arsenalu. (ArsenalEagle)
  • Když Roy (Chris O'Dowd) přijde po flámu do práce, tak si dá do pití šumivou tabletu a tubu nechá položenou na stole. V dalším záběru ale tuba změní polohu. (Duoscop)
  • Když vjíždí modrý Passat na náklaďák, tak je vidět, že tam již několikrát parkoval. Silnice je totiž mokrá a v náklaďáku jsou vidět mokré stopy pneumatik. (J.Cobra)

Reklama

Reklama