Reklama

Reklama

Ajťáci - Série 3 (2008) (série)


Bezdomovci jako jsme my (S03E03)

(epizoda)
  • Česko Mezi námi drbany (více)

Obsahy(1)

Zvrhlý dědic firmy Douglas se snaží omámit Jen tajuplnou romantickou látkou a následně sexuálně obtěžovat. Ze substance se vyklube Rohypnol a za obtěžování pokuta 500 liber. Roy odbyde bezdomovce drobnými, což mu později přinese smůlu. Moss uklidňuje malátnou starou paní uklízečku tak neobratně, že ta skoro omdlí a kolemjdoucí Roy ji musí zakrýt svým sakem. Protože pod ním nic neměl, chodí po firemních chodbách polonahý a dělá ostudu. Ochranka ho nakonec vyhodí na ulici. Tam se marně pokouší získat drobné na telefon, aby se mohl vrátit do práce. Nedaří se, vůčihledně pustne a končí v krabici. Tam ho najde Jen, která chtěla odejít, ale když vidí ty svoje dva poplety, zůstává. Douglas musí povinně používat slipy s elektronickou protierekční zábranou. Krátké spojení způsobí přirozené potíže a Moss musí dvojsmyslně věc dát do pořádku. Bohužel je zrovna Den otevřených dveří. (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně nějaká pořádná epizoda po všech těch slabších. Mezi ty nejlepší bych ji sice nezařadil, ale kvalitou je jak epizody ze začátku tohohle seriálu. Skvěle jsem se u toho bavil, dobře se mi na to dívalo a hlavně po delší době to mělo pořádně promyšlený scénář a gradaci děje. 4,5*, ale zaokrouhlím nahoru, takže slabých 5* ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, že by ve třetí epizodě chyběla nějaká ta slabší místa, byla tam a jsem si jich plně vědom, faktem ale je, že mi na nich vůbec nezáleželo, protože mě bavilo dění kolem Jen, Mosse i Douglase Reynholma, ale všechny tři tentokrát válcoval Roy. Teď nemám na mysli jeho nedobrovolný exhibicionismus ve firmě, ale jeho dvouhodinové strádání na ulici, které trvalo celé roky. / Poučení: Chceš pomáhat při záchraně života? Dělej, jak myslíš, ale počítej s následky. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Snad ještě vím, kde mám podepsat odškodnění za sexuální obtěžování." Zvrhlý Douglas je skvělý, elektrika v jeho trenkách rovněž a Mossův propracovaný fórek s kafem neměl chybu. Stejně tak otřes mozku a následný restart. Jen ten hambatý Roy mě nějak nebavil, ale to se spraví. Stačí přece nafouknout dostatečný počet balonků a odletět z Londýna do Glasgow propagovat optimismus. Prostě chci taky zemřít jako optimista. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama