Reklama

Reklama

Ajťáci - Série 4 (2010) (série)


Jen zvaná Fredo (S04E01)

(epizoda)

Obsahy(1)

Ve společnosti Reynholm Industries se uvolnila pozice manažera zábavy, která zcela učaruje Jen. Díky své vyřídilce si ji nakonec na Douglasovi vydupe, přesto jí ale vrtá hlavou, proč všichni říkají, že to není nic pro ni. A to ani netuší, že jejímu předchůdci Jerrymu puklo ze samého stresu srdce. Moss se připravuje na RPG párty, jejíž pravidla marně vysvětluje Jen. Ray smutní nad rozchodem s dívkou, se kterou byl převelice šťasten. Nejvíc ho mrzí, že se s ním ani pořádně nerozloučila, a tak ji za trest vyretušuje ze všech společných fotografií. Douglase zase trápí, že od organizovaných feministek obdržel cenu Zasranec roku, což vnímá jako hrubou nespravedlnost. Zkrátka starosti a zase starosti, kam se jen podíváte. Vše se ale nakonec v dobré obrátí, přičemž důležitou roli sehraje jistá elfí královna. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem si rozhodl dát na chvíli pauzu od Červeného trpaslíka a místo něj dokoukat Ajťáky, jelikož jsem pár týdnů zpátky viděl kousek jednoho dílu ze čtvrté série a byla to docela sranda, tak jsem si řekl, že to asi za pokus stojí a že ta kvalita možná až tak klesat nebude. U tohohle dílu jsem se párkrát zasmál nahlas a některé ty scénky byly skvělé, ale jiné jsou zase nevtipné a nefunkční. Nicméně ta úplně poslední scéna byla geniální, takže to na čisté 4* nakonec bude :D ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Start do čtvrté sezóny nebyl vůbec špatný, přestože celá záležitost místy lehce drhla. Jen se každopádně do své nové role i přes prvotní šok vžila velmi rychle, mě ale tentokrát mnohem víc zaujal Moss ať už jako psycholog amatér nebo Pán jeskyně. A pro případ, že by mi výše zmíněné klady nepostačovaly, byl tady ještě Douglas Reynholm, a ten rozhodně nezklamal. / Poučení: Pokud tě někdo ocení, doufej, že neobdržíš sošku zmrzlináře. ()

Zajímavosti (2)

  • Když přijde Jen (Katherine Parkinson) za Douglasem (Matt Berry), aby se ucházela o post manažera zábavy, tak má na stole položené pero, které mění svou polohu. (Duoscop)

Reklama

Reklama