Reklama

Reklama

Ajťáci - Série 4 (2010) (série)


Na slovíčko (S04E02)

(epizoda)
  • Česko Závěrečný odpočet (více)

Obsahy(1)

Roy se stěhuje do nového bytu s předsevzetím neřešit již více minulost a takříkajíc totálně zresetovat. Toto jeho odhodlání se naplní zcela nežádoucím způsobem díky fatálnímu nedorozumění s myčem oken, jenž se pro Roye stane doslova noční můrou. To Moss stojí před výzvou úplně jiného druhu. Díky úspěšnému účinkování v populární televizní soutěži Na slovíčko se stává svého druhu celebritou. Ani on však nemá na růžích ustláno, neboť musí svůj nový status obhájit před zhrzeným konkurentem. Jen zase trápí, že ji Douglas přestal zvát na pravidelné pondělní a páteční porady šéfů oddělení. Nenáviděné porady, které pro ni náhle získaly neodolatelnou chuť zakázaného ovoce. A proč na ně u všech čertů ostatní chodí v bílých županech? (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda mě taky nepřesvědčila natolik, abych šel do plných. Což o to, bylo se čemu zasmát, ale té nejlepší úrovně seriálu tady tvůrci nedosáhli. Snaha se jim nedala upřít, ale i když byl Roy ve své touze dokázat, že se neživí mytím oken, skvělý a dokonale démonický Moss/ Slovo si udělal z Odpočítávání svou doménu, šel si tu vlastně každý svou cestou a mně tu výrazně chyběla spolupráce. / Poučení: Pro jistotu měj vždy po ruce termoprádlo. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebýt posledních dvou scén, tak je to totálně nevtipná mdlá nuda - a to ještě o dost větší, než první dva díly čtvrté série Červeného trpaslíka. Fakt už to nefunguje, nebo aspoň tahle epizoda ne. 2* ()

Reklama

Reklama