Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V závěru první řady se Dexter ve snaze zachránit uneseného blízkého člověka vydá po stopách, které pro něj zanechal mrazákový vrah. Ritu se mezitím její bývalý manžel snaží přesvědčit, že je Dexter pro jejich děti příliš nebezpečný. (HBO Europe)

Recenze (9)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná epizoda první sezóny mě v žádném případě nezklamala, přišla se slušnou dávkou napětí, velmi kvalitní atmosférou a strhujícím dějem. Jen cynického humoru bylo tentokrát podstatně méně, tvůrci mi to ale vynahradili v samotném závěru Dexterovou parádní představou, takže jsem byl úplně spokojen. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všetko sa uzavrelo, všetko sa vysvetlilo. Teda nie všetko, ale finále prvej série asi nemohlo byť lepšie napísané a asi ani nakrútené. A to aj čo sa týka záveru. Ono ak by bol iný, tak aj druhá séria by mala úplne inak vytýčený smer, ale skrátka sa pôjde inou cestou a osobne som rád, že sa tento 12-dielny príbeh uspokojivo uzavrel a môže sa ísť takpovediac odznova. No a tá bota na záver a ten kolegov úškrnok... dokonalé. ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Husarským kouskem tvůrců seriálu je to, že dokázali ze shledání dvou sériových vrahů a psychopatů vytvořit opravdu hodně dojemný díl. Víc asi prozrazovat nebudu, k výsledné pointě všechno směřuje, ovšem právě z důvodu výše uvedeného toto klišé vůbec nevadí, neboť o originalitu je postaráno. Musela být využita berlička v podobě částečného potlačení Dexterovy bezemočnosti, ale bylo to ku prospěchu věci. Zápletka se nám uzavřela, ale dvě okna do budoucnosti zůstala otevřena a slibují, že se i nadále budou dít velmi zajímavé věci. Doakes nic neví, zato toho hodně tuší. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Dex zbiera omrvinky, ktoré mu zanechal Chľadničkový vrah aby sa dostal k pravde o sebe a svojej rodine. Musí sa rozhodnúť či bude veriť Harrymu alebo novému samozvancovi, ktorý ho vidí takého aký skutočne je. Paul sa snaží z väzenia presvedčiť Ritu, že Dexter sa iba pretvaruje a v skutočnosti je úplne iný. Prevedenie: Nepamätám sa, kedy som si finále nijakého seriálu takto užil. Ale na druhej strane sa bojím, že po takejto genialite budem v ďalších sériach už iba sklamaný. No uvidíme. 100% ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Excelentná kriminálna šou s vrahom v hlavnej úlohe. Dexter je anti-hrdina ako sa patrí. S nielen nejakými sklonmi k  možným psychickým poruchám, ale so skutočnou psychickou poruchou a nutkaním vraždiť, ktoré veľmi rád uspokojuje. Niektoré epizódy mali trošku slabšie tempo, nie furt ma bavili scény s Ritou a jej deťmi, ale to je normálne. Ako náhle totiž došlo na riešenie primárneho prípadu sedel som ako prikovaný a hlavná pointa vo finálovej epizóde má dokonalo odstavila a to aj napriek tomu, že som identitu vraha odhalil zrejme ako ostatní dosť skoro. Zatiaľ excelentná práca, ako s hercami, tak kamerou a hudbou. V tomto prípade je nutné pochváliť réžiu a samozrejme scenár. Som zvedavý čo prinesú ďalšie série. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama