Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rita se cítí ohrožena Dexterovou novou sexy patronkou Lilou z Anonymních narkomanů a všechno se ještě zhorší, když ji navštíví její nevraživá matka. Dexter zatím musí svést ze stopy prohnaného agenta FBI Lundiho. (HBO Europe)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U sledování čtvrté epizody jsem si celou dobu spokojeně pochrochtával a byl jsem pevně rozhodnut udělit plný počet hvězdiček, protože Dexterovy komentáře byly opět naprosto dokonalé a perfektně doplňovaly všechny ty vážnější nebo depresivnější záležitosti, pak ale přišla Lilina exkurze a hvězdička musela dolů. To byla blbost tak nebetyčná, že to bylo spíš na ztrátu dvou kousků, takže jsem byl ještě mírný. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doakes dostává taky nějaký ten prostor pro sebe, Debbie už se snaží odprostit od toho, co zažila s “Chlaďákovým” vrahem a Dexter má zase naprosto skvělé promluvy sám k sobě. Až mi mrzí, jak se kvůli cestám zase na 14 dní od tohoto seriálu odmlčím. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak onečne si Dexter môže povedať, že na svete sú aj ľudia, ktorí mu môžu rozumieť. To bol aj brat, len ten bol príliš radikálny. No a nejde len o partnerku z anonymných fetošov, prekvapivo môže mať Dexter spojenca aj v matke svojej priateľky, ak bude chcieť. Linka s prenasledovaním bola ukončená vtipne, ale myslím, že nie je ešte všetkým dňom koniec. Máme tu jednu vraždu, ktorá sa vyrieši skôr ako sa vôbec začne vyšetrovať, avšak opäť skvele zapadá do myšlienkových prúdov seriálu. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama