Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dexterovi se zdá, že se na něj Lila upnula víc, než je mu milé. Usoudí také, že mu terapie nepomáhá a podruhé navštíví vraha své matky. Debra s Lundim zatím na stanici přijdou na stopu, která naznačuje, že mají "řezníka z přístavu" přímo před nosem. (HBO Europe)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předchozí díl jsem vyhodnotil jako kvalitní, tato epizoda byla ale ještě propracovanější, a proto lepší. Příběh se tentokrát pohnul výrazně kupředu, tvůrcům se opět povedla skvělá atmosféra, došlo i na slušnou porci akce a napětí, takže jsem neměl důvod ke stížnostem. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže ôsmy diel je zatiaľ tým najlpeším v druhej sezóne. Ako vyšetrovanie, tak osobné vzťahy sa dostávajú pomaly do svojich vrcholných okamžikov, pričom odhalenia v pátraní po Dexterovi pôsobia ako keby ich vymyslela Agatha Christie a podľa všetkého bude ešte lepšie. No ťažko predpovedať, ako sa z toho Dexter nakoniec dostane, pričom divák drží pochopiteľne celý čas palce jemu, ale pomaly začína aj oddeleniu, pretože to sa fakt snaží. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fakt nevím jak se to přihodilo, ale Rita mi přišla otravná od začátku, takže rozchod jsem bral jako relativně dobrý posun. Nicméně, co předvádí Lila je úplně jiný level. Když zrovna nemá sundané tričko, kdy je všechna pozornost upřená na její "výbavu", tak mi vůbec nesedí, snad ještě otravnější než Rita. Jakože žárlit na děti ?!. Dexter to dobře přehodil na policejní sbor, ale FBI agent to ještě geniálněji prokouknul. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama