Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dexterovi ztěžuje práci nejen zvýšená ostražitost sousedů kvůli vandalství, ale i jeho dočasná neschopnost dopravit se tam, kam potřebuje a jeho obdiv pro Trinityho mistrovskou techniku zabíjení. (HBO Europe)

Recenze (5)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dexter sa snaží nájsť a vystrašiť podomového fantóma, ale možno v tomto prípade sa mohol spoľahnúť viac na spoluprácu susedskej hliadky. Trinity sa predviedol druhýkrát a ako vidno, je šikovný až na "šieste poschodie", pričom pracuje úplne odlišným spôsobom než Dexter. A mali sme možnosť nahliadnuť aj do jeho správania mimo páchania vrážd a ich príprav a to bolo veľmi divné. Jeho motivácie budú zaujímavé, podľa všetkého utrpel v živote nejakú veľkú stratu.Takže ďalšia paralela s Dexterom tu predsa len je. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někde na půli cesty mezi čtyřkou a pětkou, zanechávám si maximální hodnocení pro další díly, které to, co se dělo tady, už můžou rozvinout jedině do pořádně našlapaného zážitku. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát jsem ocenil hlavně dění na okrsku a při vyšetřování Trinityho posledního činu, dějová linie sledující Dexterovu rodinu a sousedství pro mě byla poněkud nezáživná a v Ritině případě přímo otravná. Naštěstí vím, na co se můžu v dalších dílech těšit, takže neztrácím dobrou náladu. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama