Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dexter by se rád pustil do pronásledování a eliminace své další oběti. Nejdřív ovšem musí najít chůvu. Debra je otrávená z policejní elévky, která má vlastní představy o bizarním případu dvojité vraždy. Quinn se snaží prosadit teorii, že Trinity Ritu nezabil. (HBO Europe)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, měl jsem na vybranou. Mohl jsem snížit hodnocení první epizody a třetí dát čtyři hvězdičky, nebo ponechat tři kousky prvnímu dílu a tady hodnotit za pět. Rozhodl jsem se pro druhou možnost, protože jsem se velice dobře bavil a závěr byl velice vydařený. ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned v úvodu dobrý vtípek při konkurzu. Sběrač mrtvých zvířat, jenž disponuje neobvyklý postřehem a důvtipem, byl rovněž výborný, takže mi bylo líto, že se ještě nezdrží aspoň na další díl. Na oddělení, jak se zdá, po dlouhé době opět někdo ukáže, že v hlavě může být i mozek. Takže Quinne, do toho. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dexter v rámci svojho ozdravného procesu, inak oveľa účinnejšieho, než psychoterapia, narazil na vraha, ktorý mu bude robiť problémy, okonca aj posmrtne. No a ten prvý problém je veľmi vtipný, nečakaný a opäť tu dominuje čierny humor. Problém číslo 2 už tak vtipný nie je, teraz musí chudák strážca spravodlivosti veľmi improvizovať. Čo sa týka hlavného prípadu, máme tu ďalšiu hlavu a otravný kolega si pôjde dať overiť Dexterovu fotku k Arthurovej rodine. No, je to napínavé jak kšandy. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama