Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve snaze vrátit život do starých kolejí se Dexter pouští po stopách dalšího cíle, jenže sejde z cesty a navíc se sám ocitne v nepříjemné situaci, když se snaží vytáhnout z nesnází svoji novou známou. Batista objeví zajímavou stopu v případu vražd ze Santa Muerte a Quinn získá nové informace o Dexterovi, ovšem od nepříliš věrohodného zdroje. (HBO Europe)

(více)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dosiaľ najlepšia epizóda piatej série a pre mňa ďalší dôkaz, že dejová línia Dexter a žena snažiaca sa o pomstu na viacerých mužoch je zaujímavejšia, než tá s chytaním dvoch psychopatov z Venezuely. Toľko čierneho humoru tu snáď ešte nebolo a štylizácia Julie Stiles do postavy, akú hrala v Bourneovi vo vzťahu k hlavnej postave, je dokonalá postmoderna. Scéna vo vani s otvorením očí je možno tá najlepšia, akú seriál vôbec ponúkol. No a Dextera sleduje Peter Weller, čo by ste chceli viac. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vždy ma baví vidieť Dexa v problémoch a následne ho sledovať, ako sa s tým popasuje. Tentokrát to len tak tak zvládol, vďaka čomu získala táto epizóda vysoké hodnotenie. Inak ma ale vonkoncom nebavia príbehy vedľajších postáv a sekundárneho zločinu v podobe vraha či vrahov s mačetou. Takisto musí mať Debra v každej sérii minimálne jedného pichača? Tvorcovia si zjavne myslia, že keď sa po nikom neváľa, tak jej absolútne nezaujímavá. Podobne ako prakticky celé oddelenie, okrem Masuka. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To by jeden neřekl, kolik humorných momentů ho čeká u vcelku brutální dvojnásobné vraždy. Předchozí díl byl celkem o ničem, ale u šesté epizody jsem se velmi dobře bavil, měla kvalitní atmosféru, solidní dávku napětí i humoru a velice dobré tempo. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapilo mě, že se tu objevila samotná Julia Stiles, ale díky bohu za to. Nejen, že je to zdatná herečka, ale ještě se na ni příjemně kouká. Něco mi říká, že bude pro Dextera dobrou, byť asi jen zase chvilkovou parťačkou. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama