Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právě když Dexter objeví nového spojence ve štvanici na Lumeniny nedávné trýznitele, musí se on i Lumen stáhnout do pozadí. Detektivové z oddělení vražd totiž odhalí klíčové skutečnosti, které vedou k jednomu z hlavních cílů téhle dvojice. Debře se podaří identifikovat další dva podezřelé v případu dívek z barelů. (HBO Europe)

Recenze (5)

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koľkokrát si túto sériu pozreli tvorcovia filmu Plivu na váš hrob? Inak parádna epizódka, s hustým napätím a logickým vyvrcholením na konci. Posledná dva diely budú určite mimoriadne vypäté, najviac ma asi zaujíma, ako si Dex poradí so starým a mimoriadne nesympatickým súkromným očkom. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénárista vynechal otravně zbytečné rozhovory a soustředil se hlavně na to, co dělá Dextera Dexterem, za což jsem mu byl opravdu vděčný. Epizoda tak měla parádní tempo a bavilo mě policejní vyšetřování i cesta dynamického dua za pomstou. Žádná nuda se nedostavila a výborně jsem se bavil. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Puzzle z fotky je doplnené posledným dielikom, ďalším slizom, ktorý sa tak stane obetným baránkom aj sliza číslo 1 v snahe vyvliecť sa z toho s čistým štítom. Každý si hrá (nielen) v tejto epizóde na vlastnom piesočku, súrodenci Morganovci sa našťastie stále míňajú ako fyzicky, tak aj mentálne v tom, ako riešiť dané situácie. No a Lumen má svoju významnú premiéru konečne za sebou, snáď partička nezanechala po sebe nejaké tie neželané stopy. Vlastne, ono to nájdením jej stôp tentokrát končí... ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama