Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při pátrání po Vrazích soudného dne se Dexterovi dostane pomoci z nečekané strany, a on je tak stále o krok napřed před kolegy z oddělení vražd. Během terapie se o sobě Debra dozví ledacos nového. (HBO Europe)

Recenze (5)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spočiatku ničím výnimočná epizóda, kde len tak pokračuje vyšetrovanie a kedy som sa nestihol diviť nad lajdáctvom vyšetrovateľov. Hľadáme miesto, odkiaľ sa vrahovia alias náboženskí fanatici pripojovali na net, ale nenapadne nás otočiť hlavy a uvidieť tak opustený kostol? No ale povedzme, podstatné je, že deviata epizóda prinesie zásadný zvrat v prípade úmrtia prostitútky a totálny šok, čo sa týka vrahov súdneho dňa. Niežeby tvorcovia boli bohvieako inovatívni, ale v kontexte série a vlastne aj celého seriálu ide o prekvapenie par excellence. A navyše tu tak máme ďalšiu významnú paralelu s Dexterovou psychikou, takže je to proste zase na plný počet. ()

Reklama

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě se něco konečně děje v souvislosti s hlavní dějovou linkou... Finální odhalení překvapí, a hned s sebou přinese několik otázek .. Doufám, že nám to ještě osvětlí. Zároveň bych i stál o nějaký flashback, jak to Travis vlastně celé prováděl, aka z jeho pohledu - bez Profesora. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tempo příběhu bylo tentokrát přece jen živější, děj mě bavil více, než tomu bylo u předchozího dílu, ale na druhou stranu je pravdou, že už mě tvůrci seriálu dokázali mnohokrát zaujmout mnohem lépe. Trochu mi vadila vykrádačka Kingovy "Carrie", ale závěr měl své kouzlo. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama