Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Místní trestanec má údajně informace k patnáct let starému zločinu a policie v Miami objevuje nové důkazy k případu. Debra se pokouší vyléčit Dextera z jeho vražedných tendencí a Mike Anderson se dostává na stopu zločinecké bandě z Ukrajiny. Pomstychtivý Louis se Dexterovi pořád motá do života. (HBO Europe)

Recenze (3)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vůbec netuším, jak to všecko skončí (díky bohu, chci zažít ten šokující moment), ale už teď je vidno, že v tom bude mít prsty nejeden člověk, co je s námi od začátku. Nejvíc mě zatím láká sólo vyšetřování LaGuertové. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máme tu zase čierny humor v plnej paráde, som zvedavý na všetky body desatora liečenia chúťok masového vraha. Prípad síce Dexter vyriešil už v prvom dieli svojim klasickým spôsobom, ale ako sa ukazuje, sieť mafie z Ukrajiny nie je ani zďaleka len nejaký bezvýznamný Viktor. Opäť rieši Dexter paralely s nejakým tým vrahom a zisťuje, že do basy si netrúfa, no. No a riešenie problémov so stážistom - nerdom ma fakt baví. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda sympaticky navázala na předchozí díl, a dopadlo to s ní u mě proto podobně. Přestože se dělo ledacos, vnímal jsem většinu záležitostí jen jako kvalitní doplněk k hlavní dějové linii. Tou pro mě byla i tentokrát interakce mezi Dexterem a Debrou, hlavně Debřin vnitřní boj byl skvělý. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama