Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco se Dexter snaží odhalit, proč se Louis utopil na své lodi, musí se zbavit mstivého Isaaka, který ho pronásleduje. Na světlo se dostanou nové důkazy k případu zabití Wayna Randalla – od jeho bývalé přítelkyně a spolupachatelky Hanny McKayové, a Dexter zjistí, že Hannah něco tají... (HBO Europe)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na to, že se, kromě vystřílení baru, v podstatě nedostalo na akci, mě epizoda až překvapivě bavila. Tvůrci zajímavě zkomplikovali děj dalšími vedlejšími liniemi, navíc jsem je ještě nepochválil za obsazení role Hannah McKay, takže to dělám až teď při jejím třetím výskytu, na Yvonne Strahovski se mi dívá hodně dobře. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dexterove konfrontáce s Isaakom patria k tým najlepším, aké seriál doteraz ponúkol a je jasné, že v tomto smere ešte nebolo povedané posledné slovo. Dexova "bouda" naňho nemala chybu. Určite je o niečo viac inšpirujúce, ak sa bavíte s inteligentným zločincom, než s vrahom z cintorína, ktorému boli venované tri emocionálne veľmi intenzívne epizódy. Vykopávanie starých hrobov a pokecy s Hannou zatiaľ nič špeciálne neprinášajú, anáď sa táto dejová línia časom patrične rozbehne. ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama