Reklama

Reklama

Obsahy(1)

LaGuertová je na stopě Dexterova tajemství. Dexter se ze všech sil snaží ochránit sebe, Debru a život, který postavil v tomto napínavém finále sedmé série seriálu. (HBO Europe)

Recenze (7)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr série byl úžasný! Extrémně se povedly flashbacky s Doaxem.. Scéna v kontejneru prostě lahůdka! Postava, s kterou jsem soucítil to odnesla. Bylo mi jí fakt líto, ale je to buď Dexter nebo ona. Dokonce si dovedu představit, že by seriál v této chvíli končil. Ačkoli nevím, přijde v 8. sérii, tak tenhle konec bych asi i vzal... Tolik odkazů na samotný začátek seriálu . ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z postav, co tu s námi byla od samotných plenek a už od začátku jí nebyl souzen lehký osud. Čekal jsem to dost dlouho, ale stejně to na mě dolehlo. Když seriál sledujete takovou dobu, některé z postav vezmete za své známé, ne-li (řeknu-li přehnaně) dokonce za rodinu. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, tak a čo teraz? Kedy a kde to skončí? Môže to zájsť ešte ďalej? Záverečná epizóda nielen že dokončila to,čo bolo započaté už v prvom dieli, ale dokázala prekvapovať aj počas celej stopáže. Takto psychicky v koncoch ešte Dexter nikdy nebol a nazvať diel Nový začiatok konca bol dokonalý ťah. Taktiež prekvapí, že niektoré veci sa povlečú ďalej, čo som osobne vôbec nečakal. Mrzí ma ale, že sa akosi zabudlo na Quinna a jeho prúsery, snáď si to všetko odskáče v poslednej sérii. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finální epizodě sedmé sezóny jsem pátou hvězdičku upřít nemohl, to bych byl hodně nespravedlivý. Myslím, že se tvůrcům závěr řady opravdu povedl, našel jsem v něm hned několik twistů, a jako pozvánka ke sledování osmé série fungoval dokonale. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama