Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Debra pracuje jako soukromý detektiv, zatímco ji Batista nahradil na postu poručíka. Ten spolu s Dexterem vyšetřuje případ sériového vraha, který svým obětem odebírá kousky mozku... (TV Prima)

Recenze (6)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Se sedmou sérií jsme se nerozloučilu jen s jednou z hlavních postav, ale i s vysokými čísly u Dextera, kdy hned leccos z kraje sezóny indikuje, že konec nebude takový, jaký by si Dexter zasloužil. Ale zatím nehážu flintu do žita, ještě není všem vraždám konec. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Radikálny záver siedmej sezóny si vyžadoval aj radikálny začiatok tej ôsmej. Debra na tom nie je psychicky vôbec dobre a v práci má Dexter novú kolegyňu, ktorá o jeho minulosti vie možno viac, než samotný hrdina. No a máme tu nového masového vraha vyžívajúceho sa v obzvlášť šťavnatých vraždách. Čo chcieť viac, pilot osmičky ma poriadne našponoval. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozor, následující komentář obsahuje vulgarismy!! Jak se dá zkazit seriál, který má i v osmé sezóně slušný potenciál a scénáristu, kterého jeho práce stále ještě baví? Tak, že se připosraní pokrytci z vedení studia rozhodnou aplikovat úžasnou cenzuru Made in USA. Mohl bych se pokusit najít v sobě pochopení, pokud by seriál spadal pod Disneyho vymývače mozků, ale takto...Protože byl ten cenzorský vyjebanec Američan, nesmí být vidět, co mají lidi běžně pod oblečením, a z Debřina mluveného projevu zbude torzo, kvůli kterému na mě její postava působí dojmem těžkého retarda, ale food carving aplikovaný na lidský mozek je naprosto v pohodě. Kurevsky jsem se nasral, a to, co cenzor idiotsky vyretušoval, jsem si tady musel vykompenzovat. Epizoda jako taková nebyla vůbec špatná a hodnotil bych ji čtyřmi kousky, dvě hvězdičky ale padly na konto tupého cenzora a pitomců, kteří ho zaplatili. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama