Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktorka Vogelová pomáhá Debře odrazit se ode dna. Přesvědčí ji, že v kontejneru jednala jediným možným způsobem. A Dexter pokračuje v pátrání po psychopatickém vrahovi... (TV Prima)

Recenze (3)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nějak cítím ze všech stran, že už se blíží onen vyhlížený konec a že do toho teda tvůrci už tolik nešlapou, jelikož očekávají, že teď už to dokončíme, i kdyby šlo o sebevětší srajdu. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viac psychologická časť než detektívka, paradoxne ale práve v nej sme zistili identitu masového vraha. Popravde sú ale zaujímavejšie poznámky doktorky Vogelovej ohľadom Dexterovej osobnosti, ku ktorým sa zhodou náhod dostane aj Dex a ešte väčšou zhodou náhod si ich číta priamo pred ňou, čiže čierny humor tohto seriálu ma opäť dostal. No a Debra, z tej sa stala časovaná, teda vlastne nečasovaná, keďže ťažko predvídateľná bomba. Všetko akoby smerovalo k tomu, že toto všetko nemôže skončiť dobre. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, ať se snažím, jak se snažím, osmé řadě jaksi nemůžu přijít na chuť. Postava Dr. Evelyn Vogel mě nebaví, její objevení se z ničeho nic mě naštvalo, ani pátrání po vrahovi s vykrajovátkem nepatří k tomu nejlepšímu, co zatím scénář přinesl, a závěr čtvrté epizody byl fakt divný. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama