Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktorka Vogelová stane tváří v tvář mozkovému chirurgovi. Dexter s Debrou se ji pokusí zachránit. Mezitím si Masuka ověří, že má skutečně dceru... (TV Prima)

Recenze (5)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavný prípad sa podľa všetkého uazvrel, ale človek nikdy nevie, máme tu zase jedného nesympatického zasrana, proste synáčka zbohatlíka, ktorý si kráti čas vraždením. a Aby to bolo šťavnatejšie, tak na ruku mu prišla tatínkova milenka. No a šéf šéfov Quinnovi naznačil, že dobré konexie sú nad pravdu, aspoň na polícii v Miami. Piata epizóda akoby prelínala sériu na dve polovice, som zvedavý, kam bude smerovať po dopadnutí milovníka mozočkov. ()

Reklama

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poměrně trefně to vystihl Necrotongue, s nímž sdílím názor na doktorku Vogelovou.. Ale i tak tohle byla určitě zatím nejlepší epizoda 8. série. Konečně přišlo alespoň nějaké napětí a akce! Velmi se mi líbila i linka s Masukou, který prostě potvrzuje znaky výborného charakteru, ač to není možná úplně zřejmé, tak za těch 8. sérii urazil obrovský kus cesty v osobnostním rozvoji! Dále hledání doktorky se relativně povedlo, sice ve srovnání s ostatním, co Dexter doposud nabídl je to pořád průměrné stupňování napětí :/. Ale v měřítku aktuální série vysoký nadstandard. Je otázkou, co nabídne zbytek série, když kromě doktorky nemají nic! :/ Avšak se zase ukázalo, že Dexter to v sobě pořád někde má... ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Masuka dostává po x letech sólo roli, co se do tohohle seriálu ani trochu nehodí, Dexter přešlapuje na místě a z Deb je oficiálně troska, jejíž ubrečenost už vás začíná štvát. Jo, obecná čísla mluví za vše, s touhle sérkou jde Dexter pomalu do kytek a my už se doma těšíme, až se po 4 měsících ubereme k jinému seriálu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předpokládám, že záměrem tvůrců bylo to, aby ve mně pátý díl vyvolal pocit napětí, ale to, co se v předchozích sezónách bez problému dařilo, přestalo fungovat. Napětí se nedostavilo dost možná proto, že mi byl osud Dr. Vogel úplně ukradený, tak proč bych se měl stresovat. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama