Reklama

Reklama

Hrdinové

(seriál)
Z natáčení 2 - Ali Larter, Sendhil Ramamurthy, Greg Grunberg
USA, (2006–2010), 56 h 17 min (Minutáž: 43–53 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Jack Coleman, Hayden Panettiere, Masi Oka, Sendhil Ramamurthy, James Kyson, Ali Larter, Milo Ventimiglia, Adrian Pasdar, Noah Gray-Cabey, Kristen Bell (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(78)

Genesis. Zdánlivě nahodilá skupina jedinců po celém světě u sebe začne objevovat něco, co lze popsat jedině jako "zvláštní" schopnosti. I když většinu z nich zpočátku děsí, učí se s nimi zacházet, hledají jejich hranice a brzy je jasné, že vše má nějaký vyšší smysl... (oficiální text distributora)

Recenze uživatele hirnlego k tomuto seriálu (1)

Hrdinové (2006) 

Snad v žádném jiném seriálu nejednají postavy tak strašně nelogicky a idiotsky za účelem retardovaného posunutí děje. No aspoň je to lekrace. (2,5*) ()

Související novinky

Budoucnost bude průměrná

Budoucnost bude průměrná

21.03.2008

Brett Ratner a Len Wiseman jsou jako bráchové. Oba rutinéři, kteří se vyšvihli na výsluní díky úspěšným, ale nikterak zázračným akčním sériím (Křižovatka smrti a Underworld), pak dostali šanci… (více)

Resident Evil pokračuje

Resident Evil pokračuje

24.09.2007

le no tak, snad si nemyslíte, že vás chceme upozorňovat na aktuální třetí díl zombie vybíjené?! Ten už je v podstatě minulostí. Jistě, pro české a slovenské diváky ještě nějakou chvíli ne, ale… (více)

Reklama

Reklama