Reklama

Reklama

Hrdinové

(seriál)
Z natáčení 2 - Ali Larter, Sendhil Ramamurthy, Greg Grunberg
USA, (2006–2010), 56 h 17 min (Minutáž: 43–53 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Jack Coleman, Hayden Panettiere, Masi Oka, Sendhil Ramamurthy, James Kyson, Ali Larter, Milo Ventimiglia, Adrian Pasdar, Noah Gray-Cabey, Kristen Bell (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(78)

Genesis. Zdánlivě nahodilá skupina jedinců po celém světě u sebe začne objevovat něco, co lze popsat jedině jako "zvláštní" schopnosti. I když většinu z nich zpočátku děsí, učí se s nimi zacházet, hledají jejich hranice a brzy je jasné, že vše má nějaký vyšší smysl... (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Superpero k tomuto seriálu (1)

Hrdinové (2006) 

Jasně, je to hodně dobře udělané, ale už to prostě není originální. Těch variací na superhrdiny je už v dnešní době tolik, že mě prostě parta lidí se superschopnostmi nedokáže tolik nadchnout. Zápletky jsou celkem povedené, ale až moc se to občas snaží o velkolepost, když tam pořád hrajou jakési indické zpěvy a v každém díle někdo pronáší takové ty matrixovské "osudové kecy." Samozřejmě, že se mi to ale líbí. Nejradši mám určitě komickýho asiata Hiro Nakamuru, protože prostě stačí se na něj chvíli dívat a už se gebim. Takže suma sumárum, teď když už jsem zmlsaný Lostama, Prison Breakem a bůhví ještě čím, tak se mi Heroes "pouze" hodně líbí, dřív by to pro mě byla naprostá bomba. ()

Související novinky

Budoucnost bude průměrná

Budoucnost bude průměrná

21.03.2008

Brett Ratner a Len Wiseman jsou jako bráchové. Oba rutinéři, kteří se vyšvihli na výsluní díky úspěšným, ale nikterak zázračným akčním sériím (Křižovatka smrti a Underworld), pak dostali šanci… (více)

Resident Evil pokračuje

Resident Evil pokračuje

24.09.2007

le no tak, snad si nemyslíte, že vás chceme upozorňovat na aktuální třetí díl zombie vybíjené?! Ten už je v podstatě minulostí. Jistě, pro české a slovenské diváky ještě nějakou chvíli ne, ale… (více)

Reklama

Reklama