Reklama

Reklama

Hrdinové

(seriál)
Z natáčení 1 - Greg Grunberg, Ali Larter, Sendhil Ramamurthy
USA, (2006–2010), 56 h 17 min (Minutáž: 43–53 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Jack Coleman, Hayden Panettiere, Masi Oka, Sendhil Ramamurthy, James Kyson, Ali Larter, Milo Ventimiglia, Adrian Pasdar, Noah Gray-Cabey, Kristen Bell (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(78)

Genesis. Zdánlivě nahodilá skupina jedinců po celém světě u sebe začne objevovat něco, co lze popsat jedině jako "zvláštní" schopnosti. I když většinu z nich zpočátku děsí, učí se s nimi zacházet, hledají jejich hranice a brzy je jasné, že vše má nějaký vyšší smysl... (oficiální text distributora)

Videa (2)

Z natáčení 1 - Greg Grunberg, Ali Larter, Sendhil Ramamurthy

Recenze (948)

Pavka5 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí 1. epizody jsem si říkala, že mě to moc neveme... ale po dalších epizodách jsem spadla na zadek... ano ještě teď.. u 4.série dřepím na zemi a nedočkavě čekám.. co mi další díl přinese nového. Být tohle skutečný svět.. tak bych Mr. Sylara rozhodně potkat nechtěla ;-) ___ OBLÍBENÉ EPIZODY: ___ 1. SÉRIE - Homecoming, Six months ago, Company man, Parasite, 0,07 %, Five years gone, How to stop an exploding man ___ 2. SÉRIE - Lizards, Fight or flight, Out of time, Four months ago, Powerless ___ 3. SÉRIE - The second coming, I am become death, The eclipse, Cold snap, Turn and face the strange, I am Sylar, An invisible thread ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Po hodně originální první sérii přichází druhá série, která ovšem kvalit první nedosahuje, což nemění nic na tom, že se jedná o velmi zdařilý seriál, ne-li jeden z nejlepších poslední doby, jsem zvědav jak budou pokračovat po stávce scénáristů. No tak na třetí sérii jsem se přestal dívat po prvním díle....nelibí ()

Reklama

Ducharme 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuta 1. série. Popis ve zkratce: umím lítat, neumím lítat, umím nejen lítat... Všichni se náhodně potkávají, všichni k sobě nějakým tajemným a záhadným způsobem patří.. Scénárista to měl jednoduché - když potřeboval nějaký zajímavý dějový zvrat, popohnat děj, nebo prostě něco vyřešit, vymyslel "hrdinu" s novou schopností, který mu s tím hravě pomohl (umím najít kohokoli - stačí když na něj pomyslím) - to se to pak lehce tvoří. Co se herců týče, jsou Hrdinové sbírkou "bezvýrazných" a "bezmimických" (Adrian Pasdar,Greg Grunberg, nebo třeba Ali Larter) - najde se pár výjimek (Jack Coleman, Milo Ventimiglia), ale ty už to bohužel nespasí. Co mě na tom všem ale naštvalo nejvíc, je ten nesnesitelně natahovaný konec - asi 5 dílů jsem čekala kdo teda a co jako s ním - peklo! ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

1. série 90%, 2. série 70%, 3.série 50%, 4.série 50%. Po tříleté pauze dokoukána závěrečná čtvrtá řada, která trpí stejnými neduhy, jako celý seriál někdy od začátku řady druhé. Absolutní neschopnost tvůrců rozloučit se s postavami, čímž naprosto mizí jakákoliv možnost aspoň trošinku proživat jejich osudy, když víte, že i když někoho jeden díl sejmou, za dva další ho máte zpátky... to samé se týká neskutečného přepínání chování většiny postav, takže tu máme jeden díl záporáka, ze kterého se mávnutím kouzelného proutku stane za pár dílů klaďas a zase naopak. Takže dokoukáno tak nějak ze setrvačnosti, kdy mě pouze zajímalo, jestli tvůrci kdysi fantastický seriál dojebali úplně, či zda ho dokázali ukončit alespoň trošinku se ctí, což se nějakým posledním záběrem vracejícím se až k úplně prvnímu dílu lehounce nakonec povedlo, ale žádné zázraky nečekejte. Pro nováčky pak jasné doporučení. Dejte první sérii, která je jedním z nejlepších počinů v seriálové tvorbě vůbec a zbytek raději ignorujte. Pak pro vás možná Heroes v paměti zůstanou uložení jakožto našlapaný a dobře obsazený seriál se spoustou zajímavých postav, které se v té době ještě ve většině případů nechovaly jakoby se u nich stavoval Haiťan snad pětkrát denně po každém jídle. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál by mohl být lepší. První díly mě nadchly, ale problém, je že 15. díl už je slabší. Chybí tam tah na branku a díl se zabývá podružnými a nezajímavými věcmi, aniž be se v něm něco stalo. Katarze přijde vždy na konci, jak už to tak u seriálů chodí, ale tady je to tak trošku vydírání emocí. Jinak je to skvěle až filmově ztvárněno.:::Po shlédnutí první série sice hodnocení nezvýším, ale přesto musím uznat, že ke konci série děj nabírá na tempu a je fakt na co se dívat. Závěr je pka úplně boží. Pný počet nemůžu dát kvůli zmíněnému vydírání a také kvůli scénám, které jsou v nadcjázených dílech přehrávány znovu a ukusují tak drahocenou stopáž. Myslím, že druhá série už bude stát za prd. ()

Galerie (474)

Zajímavosti (40)

  • Tvůrce seriálu Tim Kring chtěl dle svých slov vytvořit rozsáhlou ságu s mnoha postavami o tom, jak velký, děsivý a komplikovaný je podle něj svět, a o lidech, kteří s tím mohou něco udělat. Kring měl pocit, že policejní nebo lékařské drama nemá postavy dostatečně mocné na to, aby mohly zachránit svět. Přišel tedy s myšlenkou obyčejných lidí, kteří by v sobě objevili neobyčejné schopnosti, a přitom by byli na rozdíl od mnohých superhrdinů stále zakotveni v reálném světě. (JayCZ)
  • Masi Oka (Hiro Nakamura) pred natáčaním seriálu pracoval v spoločnosti Industrial Light & Magic (ILM), zaoberajúcej sa vizuálnymi efektmi, ktorú založil George Lucas. (klayman)

Související novinky

Budoucnost bude průměrná

Budoucnost bude průměrná

21.03.2008

Brett Ratner a Len Wiseman jsou jako bráchové. Oba rutinéři, kteří se vyšvihli na výsluní díky úspěšným, ale nikterak zázračným akčním sériím (Křižovatka smrti a Underworld), pak dostali šanci… (více)

Resident Evil pokračuje

Resident Evil pokračuje

24.09.2007

le no tak, snad si nemyslíte, že vás chceme upozorňovat na aktuální třetí díl zombie vybíjené?! Ten už je v podstatě minulostí. Jistě, pro české a slovenské diváky ještě nějakou chvíli ne, ale… (více)

Reklama

Reklama