Reklama

Reklama

Žralok

(seriál)
Trailer
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2006–2008), 27 h 40 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Ian Biederman

Hrají:

James Woods, Danielle Panabaker, Sophina Brown, Sarah Carter, Jeri Ryan, Henry Simmons, Damaine Radcliff, Kevin Pollak, Mini Anden, Sam Page, Jordan Belfi (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(38)

Obsahy(1)

V arogantním a věčně sarkastickém špičkovém obhájci Sebastianu Starkovi se jednoho dne hne svědomí. Už dál nechce pomáhat osvobozovat zločince, ať už za jakékoliv peníze, a tak vloží svůj právnický um do služeb okresní prokuratury. Své způsoby ale příliš nezmění... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Jenda 

všechny recenze uživatele

Předpokládám, a koukám, že tak činí i ostatní, že cílem seriálu je v divákovi evokovat, že hlavním hrdinou je jakýsi právnický Gregory House. Narozdíl od House tomu něco chybí. Pokud tvůrcům prominu záměr svézt se na vlně sarkastického úspěchu, jedná se o poměrně povedený pokus natočit nový právnický seriál. ()

bax 

všechny recenze uživatele

Tak po množstve seriálov zo súdnej siene, kde v hlavnej úlohe bol obhajca nevinných je tu niečo iné - prokurátor, respektíve žalobca tých zlých a vinných. Seriál v mnohých evokuje to, že sa má jednať o prenesenie Dr. Housa z ordinácie priamo do súdnej siene. No nie je tomu tak - možno v prvých dieloch, ale postupne v ďalších dieloch zisťujeme, že Shark je oveľa ľudskejší a citlivejší človek. Pre mňa je tento seriál síce dobrým a zábavným na nudné večery, ale bohužiaľ priemerným. ()

Reklama

Scar 

všechny recenze uživatele

Možno sa niekomu bude zdať moje hodnotenie prehnané, ale stojím si za ním. Je to seriál, na ktorý sa teším celý týždeň. Žeby to bolo tým, že nepoznám toho vášho sto krát omielaného a porovnávaného Housa? Možno. Potom sa ale naskytá otázka, prečo recenzista má stále potrebu niečo porovnávať? Ak by som k tomu kroku pristúpil aj ja, tak napíšem že všetky CSI môžu iba závidieť herecké talenty, ale aj jednoduchosť príbehov a riešení. Pri žiadnom rozlúsknutí prípadu som sa necítil oklamaný, ako sa mi to pri CSI stáva, keď ich ľudia nachádzajú dôkazy primitývnymi náhodami. Niečo na úrovni Monka a Kostí. Užívam si to. Premýšlam, či tie slabé hodnotenia nebudú náhodou spôsobené českým dabingom. Slovenský stojí za to a je i dosť invenčný. ()

TomasB 

všechny recenze uživatele

Ze zacatku lehce nadprumerne, po vice dilech prumer. Kazdy dil serialu ma stejny koncept. Je tu problem, Stark nekoho zalazuje, ma dobrou obzalobu, vyskytne se problem, dobra obzaloba je v cudu, Stark hleda reseni, reseni najde. Zazvoni zvonec a pohadky je konec:/ Obcas se tu v komentarich zminuje Dr. House. S tim nema zralok nic spolecneho, krome stejneho konceptu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nikdo není dokonalý, kromě mě a Boha." Mezi arogantními parchanty se necítím dobře a jejich řitnímu otvoru obvykle nepřeju nic příjemného, ale na obrazovce jsou mi vesměs sympatičtí. I prokurátor Shark si našel cestu k mým sympatiím, protože ještě před úvodními titulky přesedlal mezi ty "hodné" a honí ty, kteří dobře platí. Jak říkám, je to sympaťák, ale potkat ho u soudu, tak bych mu ukázal, jak se pletou preclíky z páteře. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (3)

  • Celý seriál bol na hrane zrušenia ešte dávno predtým, než sa vôbec začal natáčať. Všetko sa zmenilo až po tom, ako sa k pilotnému dielu upísal James Woods. (Real Tom Hardy)
  • Počas prvej série sa frekventovane spomína meno Brian Cutler. Postavu sme v sérii nevideli ani raz, no má sa jednať o nového okresného prokurátora. Keď ho v druhej sérii stvárnil Kevin Pollak, volal sa Leo Cutler. (Real Tom Hardy)
  • Natáčanie prebiehalo výhradne v Los Angeles, prevažne v Hollywoode. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama