Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pětice mužů se jednoho rána vzbudí v chemické továrně a zjistí, že si toho kromě svých jmen nepamatují téměř nic. Stoprocentně však vědí jednu věc: Chtějí odtud pryč, a to rychle. Pří útěku ven a pátrání, co se u všech svatých vlastně stalo, se však vyplatí být obezřetný – ani jeden z nich nezná ty druhé a je více než pravděpodobné, že někdo tady nehraje zrovna čistou hru… (4daPeace)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Neznámý pro mě byl naprosto neznámým filmem, když jsem přišel do půjčovny. Takže při jeho projekci sem moc nevěděl co očekávat. Příběh zajímavý, herci osvěžující, hlavně tedy Caviezel a o nějaké rozuzlení s mnoha dějovými zvraty taky není nouze. Takový ten klasický film za 3 hvězdy, který si každý rád někdy pustíme a za pár dní o něm ani nevíme. 50% ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Velice jednoduchý thriller, který mění svou tvář od začátku až do konce. Nejprve sledujeme zajímavě mysteriózní snímek vyvolávající spoustu otázek a hrající si s myslí diváka, který je potěšen nad tím, že si může sám vykonstruovat, jak to všechno vlastně bylo. V prostřední pasáži si může krásně ověřit své fantastické teorie a porovnávat je s filmovou skutečností, kdy nám režisér se scénáristou pomalu osvětluje události tajemné továrny. Tomu říkám ještě dobrá zábava. Postupně ale díky mdlé režii upadá film do technické klišovitosti a divák postupně ztrácí zájem na osudech bezesporu zajímavých postav, který se částečně oživí zajímavým rozuzlením a akčním zakončením. Ale úplný konec filmu je už jen hollywoodská berlička (používaná od léta páně 1999, kdy vznikl Šestý smysl), jak o něco zvýšit sledovanost filmu, která však v tomto případě selhává na plné čáře a jediný její efekt je rozčarování nad podivnými myšlenkovými pochody scénáristy. Ještě že je ale od začátku do konce na koho koukat, obsazení je totiž skvělé. Jinak průměr jak hovado... ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Tajemný thriller o skupince mužů, kteří si nic nepamatují, ale z nějakého důvodu jsou uzavřeni v rozpadlé továrně a očividně se nevidí poprvé. Tyto typy thrillerů stojí vždy na scénáři, hercích a neuškodí ani zkušený režisér, ale tento snímek je po všech směrech průměrný a nedokáže vůbec ničím překvapit ani vyloženě zaujmout. Naštěstí nenudí a neurazí. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem se lekl, že to je nějaká odnož nekonečného příběhu Saw, ale naštěstí ne. Vyklubalo se z toho docela zajímavé drama plné dobrých dialogů a velkých překvapení. V některých částech to trochu připomnělo filmy Q.T. Důkaz toho, že se dá natočit film i v jednom omezeném prostoru, který nenudí a nechá vás napjatě čekat až na samý konec. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

To bola zase blbosť. Ak sa do širšej distribúcie nedostane film, v ktorom vystupujú známe hviezdy (Caviezel, Kinnear, Moynahan) a známe ksichty (Pantoliano, Pepper, Stormare), väčšinou to znamená, že sa cestou od scenára po spracovanie niečo pokazilo. Videl som ho už dávnejšie, ale viem, že po jeho pozretí som bol poriadne zmätený z jeho prekombinovanosti a "nezmyselnosti". Takýto herci by si nabudúce mali dať väčšieho bacha. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v americkém státě Kalifornie, a to v lokalitách Desert Center, Eagle Mountain, Indio, Los Angeles a San Bernardino v březnu 2005. (GASTON73)

Reklama

Reklama