Reklama

Reklama

Muži na stromech

(seriál)
USA, (2006–2008), 25 h 12 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Jenny Bicks

Hrají:

Anne Heche, Abraham Benrubi, Derek Richardson, Timothy Webber, Sarah Strange, James Tupper, John Amos, Cynthia Stevenson, Suleka Mathew, Lauren Tom (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(36)

Seriál vypráví o populární a půvabné poradkyni přes milostné vztahy (Anne Heche). Právě dopsala svou další knihu a chystá svatbu se svým přítelem. Ale ještě před tím musí odjet na Aljašku na jednu ze svých přednášek. V letadle ale zjistí, že si omylem vzala notebook svého přítele a v něm najde fotky s jinou dívkou. V tu chvíli se jí vše rozpadá před očima. Dorazí na zmíněnou Aljašku do jednoho zapadlého městečka. Plánovala, že tu bude jen pár dní, ale nakonec tu zůstává. Chce si tu odpočinout. Nemá tu sice manikůru ani spinnig, ale za to je tu krásná příroda a spousta jiné zábavy. (Kamca_)

(více)

Recenze (87)

Vakomlok 

všechny recenze uživatele

Tohle mě prostě nevzalo. Seriál je plný rádoby svérázných postaviček a je prokládán tunou životních pravd a objevů zprostředkovaných komentářem hlavní hrdinky. Přijde mi, že celý seriál staví na neokoukaném prostředí a snaží sez něj vytěžit maximum absurdních situací. Což by nebylo nic špatného, kdyby to bavilo. Ale nebaví, nýbrž jen nudí. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Kdysi běžel na čétéčku takový pěkný seriálek, jmenoval se Zapadákov a měla jsem ho moc ráda. Jak se tak díl za dílem dívám na Muže na stromech, přestává mi ten první připomínat a začíná mi splývat - oba z malých městeček na Aljašce, v obou rozhlasáci, strážci veřejného pořádku, piloti aerotaxi, majitelé barů a bary, ikony ... a v hlavní roli človíček, kterého náhoda prskla doprostřed divoké přírody a zemitého životního stylu figurek v ní - tam jím byl židovský doktůrek a tady je to "kery bredšó" (kdo se tak vytrvale snaží vrátit do své civilizace, až příjde na to, že.... že už to "své" má někde jinde). Ze srovnání mi ještě stále vychází líp Zapadákov, ale kdo ví ... jak se tak díl za dílem dívám ...... ()

Reklama

koniklecka 

všechny recenze uživatele

2007: Velmi příjemný a usměvavý seriál. Vždy se v ponděli večer těším až mi zpříjemní den. Není na něm nic extra vyčnívajícího, ale asi právě proto je tak fajn. Jen jsem zvědavá, co nám ukáže v dalších dílech. 28.10.2008: Musím tu hvězdičku přidat. Dneska mě to dojalo k slzám:)) Sice to u mě neni neobvyklé, mám nějaké dojímací období, ale stejně to bylo super. Líbí se mi, jak se Anne zase sbližuje s Patrickem a on už teď není takový maminčin mazánek jako na začátku a tak to mezi nimi i víc jiskří. A dále je dost dost dobrá větvička seriálu Marinina newyorská kamarádka a její rodinka - manžel a rodiče. Právě ti mě dneska dostali :) ()

s_c_o_r_p 

všechny recenze uživatele

Muži na stromech aneb jak měšťanda Marin Frist v zapadákově (v krásném zapadákově) na Aljašce ke štěstí přišla. Ne, není to výsměch...šablona je to moc příjemná a ze začátku má seriál neskutečnou jiskru a baví. Ale postupem času se to, proč se vám seriál zalíbil vytrácí. Mnohdy pomatení a nesmyslné chování postav, které se vám na začátku líbilo a připadalo vám směšné se přehoupne v něco naprosto nezajímavého. Přesto příjemná oddychová záležitost a váhám, zda dát silnější tři nebo slabší čtyři. Ať tak nebo tak, pro mě co se týče partnerského vztahu určitě nejlepší Jane a Sam alias pluhař. ()

Linsang 

všechny recenze uživatele

Ale jo, bylo to celkem vtipné, krajina byla úchvatná a James Tupper alias Jack Slattery je neodolatelný sympaťák. Jen mi není moc jasné, proč v amerických seriálech musí být všichni lidé z města tak trochu nafoukaní snobové, kteří jsou mimo New York úplně nepoužitelní, a lidé na vesnicích zase vesměs bizarní postavičky, které si člověk prostě "musí" zamilovat. Začíná už to být docela otravné klišé... ()

Galerie (77)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení skutečně probíhalo na Aljašce. (reich)
  • Anne Heche (Marin Frist) a James Tupper (Jack Slattery) se při natáčení filmu sblížili a roku 2009 se jim narodil syn Atlas. [Zdroj: Wikipedia] (Ganka)
  • Při vyhlášení vítěze nejpřesnějšího tipu času, kdy praskne led, vyhraje Celia (Cynthia Stevenson). Dick (Currie Graham) ji obejme a řekne: „Jdi si pro výhru, paní Robinsonová.“ Jedná se o narážku na film Absolvent (1967), kde stejně jako v případě Celie a Dicka udržuje vztah starší žena s mladším mužem. (Ganka)

Související novinky

Zemřela herečka Anne Heche

Zemřela herečka Anne Heche

12.08.2022

Kdo sledoval zprávy ze světa posledních několika dnů, zřejmě tušil, že smutná novina se nevyhnutelně blíží. Před necelým týdnem totiž americká herečka Anne Heche během fatální autonehody v Los… (více)

Reklama

Reklama