Reklama

Reklama

Muži na stromech

(seriál)
USA, (2006–2008), 25 h 12 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Jenny Bicks

Hrají:

Anne Heche, Abraham Benrubi, Derek Richardson, Timothy Webber, Sarah Strange, James Tupper, John Amos, Cynthia Stevenson, Suleka Mathew, Lauren Tom (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(36)

Seriál vypráví o populární a půvabné poradkyni přes milostné vztahy (Anne Heche). Právě dopsala svou další knihu a chystá svatbu se svým přítelem. Ale ještě před tím musí odjet na Aljašku na jednu ze svých přednášek. V letadle ale zjistí, že si omylem vzala notebook svého přítele a v něm najde fotky s jinou dívkou. V tu chvíli se jí vše rozpadá před očima. Dorazí na zmíněnou Aljašku do jednoho zapadlého městečka. Plánovala, že tu bude jen pár dní, ale nakonec tu zůstává. Chce si tu odpočinout. Nemá tu sice manikůru ani spinnig, ale za to je tu krásná příroda a spousta jiné zábavy. (Kamca_)

(více)

Recenze (87)

Yuriko 

všechny recenze uživatele

Pěkný seriál, který nenudí a dokonce vás i pobaví. Někdo zmiňoval že je předvídatelný - ale je to špatně? Po všech seriálech, co se nás snaží neustále (marně) překvapit, to je příjemné. Mám ráda nenucený humor, kterého je zde dostatek. Shrnutí: herci-přijemní a zábavní, příroda-nádherná, příběh-zajímavý = 80% ()

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Anne Heche mám rád a Aljašku miluju a v tomhle seriálu si obojího užiju dosyta. Muži na stromech nezapřou inspiraci seriálovými hity jako jsou Sex ve městě, Gilmorova děvčata, Zoufalé manželky nebo dnes již zapomenutým seriálem Zapadákov. Děj seriálu je vesměs uvěřitelný, ale hlavně jsou zde skvěle napsané a různorodé postavy. Marin není jen jedna z těch hloupých mudrujících blondýn, kterých jsou dnes seriály plné. Ta postava je obdařena znamenitým smyslem pro humor i lehkou ironií. A navíc Heche ji hraje opravdu výborně. Zajímavé mi přijde, jak nudně jsou zde vykresleny mužské charaktery, a to je přitom seriál hlavně o nich (nás). Muži na Stromech zřejmě nikdy nebudou patřit mezi seriálovou špičku, to ale nic nemění na tom že je to zatraceně dobrá oddychovka, která plní to hlavní-baví. ()

Reklama

s_c_o_r_p 

všechny recenze uživatele

Muži na stromech aneb jak měšťanda Marin Frist v zapadákově (v krásném zapadákově) na Aljašce ke štěstí přišla. Ne, není to výsměch...šablona je to moc příjemná a ze začátku má seriál neskutečnou jiskru a baví. Ale postupem času se to, proč se vám seriál zalíbil vytrácí. Mnohdy pomatení a nesmyslné chování postav, které se vám na začátku líbilo a připadalo vám směšné se přehoupne v něco naprosto nezajímavého. Přesto příjemná oddychová záležitost a váhám, zda dát silnější tři nebo slabší čtyři. Ať tak nebo tak, pro mě co se týče partnerského vztahu určitě nejlepší Jane a Sam alias pluhař. ()

Violeta 

všechny recenze uživatele

Pondělí pro mě znamená Muži na stromech, jednoznačně. Pokaždý si u nich báječně odfrknu a utvrdí mě v tom, jak strašně fajn je být ženská - ani nevím proč, prostě utvrdí. Vyloženě si vychutnávám takový ten jemňoulilinký opar stupidity, který se pro někoho méně vnímavého může nad tímto seriálem vznášet a stejně tak si vychutnávám lidi, kteří ho opravdu za stupidní považujou. Jen na okraj - plný počet má ode mě i značka "Muži na stromech" a zrovna tak i ten, který podle této značky seriál pojmenoval. It must have been genius!! ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

(po první sérii) Seriál, kde se kupí jedno klíšé na druhé, kde herci mají jeden výraz a kde běhá pes převlečený za mívala. Anna Heche, nebo možná spíš její postava, je mi nesympatická, o její kamarádce nemluvě, ale zbytek ujde. Škoda že všechny vtipné situace jsou konstrulovány tak okatě a křečovitě, stejně tak vážné. U mě to zachraňuje prostředí, protože mám slabost pro malá americká městečka, obzvlášť na Aljašce. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení skutečně probíhalo na Aljašce. (reich)
  • Při vyhlášení vítěze nejpřesnějšího tipu času, kdy praskne led, vyhraje Celia (Cynthia Stevenson). Dick (Currie Graham) ji obejme a řekne: „Jdi si pro výhru, paní Robinsonová.“ Jedná se o narážku na film Absolvent (1967), kde stejně jako v případě Celie a Dicka udržuje vztah starší žena s mladším mužem. (Ganka)
  • Anne Heche (Marin Frist) a James Tupper (Jack Slattery) se při natáčení filmu sblížili a roku 2009 se jim narodil syn Atlas. [Zdroj: Wikipedia] (Ganka)

Související novinky

Zemřela herečka Anne Heche

Zemřela herečka Anne Heche

12.08.2022

Kdo sledoval zprávy ze světa posledních několika dnů, zřejmě tušil, že smutná novina se nevyhnutelně blíží. Před necelým týdnem totiž americká herečka Anne Heche během fatální autonehody v Los… (více)

Reklama

Reklama