Reklama

Reklama

Poslední boj

  • Hongkong Hei quan (více)
Trailer 1

Jen vítěz přežije. Kong měl ambice stát se vrcholovým sportovcem. Pak ale vstoupil do světa ilegálních zápasů, aby si vydělal. Zapletl se tak do špinavých praktik lidí, kteří chtějí co nejvíc využít jeho talent. Ve svůj prospěch, samozřejmě. Kong je vynikající bojovník a vyhrává jeden zápas za druhým. Žádný soupeř pro něj není skutečnou hrozbou. Jednou je ale donucen zápas prohrát. Až v tu chvíli si uvědomí, že cesta zpět k normálnímu životu neexistuje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (36)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Příběhem ani herecky nijak zajímavý a délkou zbytečně dlouhý ale přesto podařený akčňák, který se až zbytečně snaží být ničím hlubším než pouhým soubojovým kolotočem. Pokud se však divák zaměří jen na kvalitní souboje a nebude řešit příběh a do snímku násilně vložený dramatický konec, velice dobře se pobaví. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Dej bojovníka obchodujúceho zo sebou samým ma zaujal, ale zdlhavá dejová línia vôkol toho ma miestami až ubíjala... tuna to proste Dennis Law dobre nedomyslel, nedokázal "skĺbyť" akčný podtext s romantickou sračkou... Bojové scény sú prehľadné a nepôsobia futuristicky, ale opäť žena, ktorá kazí dôraz Jacky-ho Wu-a... škoda 5/10 ()

Reklama

Idaho 

všechny recenze uživatele

Skvělé souboje na jedné straně, úmorná dějová nuda, nenápaditý scénář a strašné herectví na straně druhé. Trochu sociální kritika. To je v kostce Fatal Contact. Filmu by prospěly nůžky střihaře, aby pak dostal trochu na dynamičnosti. Takhle jen čekáte na další bojové scény a to čekání naštěstí není příliš dlouhé. Doufám, že Jacky Wu dostane v budoucnu lepší šanci, aby jeho nejlepším filmem nezůstal provždy Taiji Boxer. 40% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Až do 93.minuty mě film opravdu docela bavil hlavně co se bojové choreografie týče. Jacky Wu je prostě machr a to dokazuje ve většině svých filmů, ale tady mu moc nepomohli jeho podprůměrní kolegové. Film nebo lépe řečeno samotný scénář má tolik hluchých míst, že cedník je oproti tomu hadra. Kromě bojových scén zde totiž není skoro nic, na co bych za dva dny nezapomněl. Úplný závěr filmu pak tvůrci totálně pos....li! ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Potom, co v S.P.L. pekne zavaril Donniemu, dostal Wu-Jin svoj "vlastný" film, ktorý ho mal "urobiť" (i keď v pozícii hlavnej hviezdy sme jeho šikovnosť mohli vidieť už v Tai Chi Boxerovi, Tai Chi Masterovi ci v Drunken Monkey). Nad plochosťou a ošúchanosťou príbehu už ani nemá zmysel sa pozastavovať - originalitu o dobrákovi, ktorý bojmi v ilegálnych zápasoch sa snaží získať financie pre dobrú vec, skrátka nehľadajte. Kontaktné súboje je to, kvôli čomu sa daný typ filmu pozerá. Našťastie ich je vo filme relatívne dosť a hoci vrcholná mlátička sa imho odohrá v 2/3 filmu (v prístave na lodi kde Wu-Jin postupne bojuje s troma súpermi), ostatné súboje sú tiež patrične dynamické a v predvedených kombo technikách aj pútavé. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama