Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní reality show, ve které několik dvojic závodí po světě. Otevírají obálky s úkoly a nejlepší, nejrychlejší tým vyhraje 1 000 000 $. (maroon93)

Recenze (176)

-dRaGoN- 

všechny recenze uživatele

Jedna z NEJ realityshow ve všech směrech. Výborný nápad, režie, střih, hudba, výprava a divák u obrazovky s napětím hltá každý nadcházející okamžik. /// 1. série - 85%, 4. série - 85%, 5. série - 95%, 6. série - 95%, 7. série - 95%, 9. série - 100%, 10. série - 90%, 11. série - 95%, 12. série - 90%, 13. série - 90%, 14. série - 95% ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Reality show moc nesleduji, ale tohle je výjimka. Žádná reality show se této zatím nevyrovnala (z těch co jsem viděla), myslím, že naprostým právem vyhrála už tolik cen Emmy za nejlepší televizní show. Sleduji poctivě každou sérii a zatím nebyla snad žádná, která by mě zklamala, (nejslabší byla možná série, kde soutěžily rodiny). Napětí od začátku do konce, skvěle vymyšlená show. Škoda, že se asi tato show nikdy neobjeví v našich končinách. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Reality show mě bavily, když byly nové. A to ještě především z hlediska psychologie než čehokoli jiného. Amazing Race má zase tu výhodu, že se člověk podívá na hodně zajímavá místa na Planetě. Jinak ale není příliš o co stát. Jako letargická zábava je to dobré, ale že bych si to pustil, protože chci, to vážně ne. 55% ()

bufanda8 

všechny recenze uživatele

Jedině kvůli tomuhle se koukám na Nova Cinema. S tímhle se opravdu vyšvihla! Konečně skvělá reality show, která je opravdu akční a děje se v ní něco smysluplného. Některé úkoly bych teda nechtěla plnit, a sama si do poslední chvíle koušu nehty a jsem napjatá kdo vypadne. Mimochodem, právě skončila - nevím, která řada ale Chipovi a Kim jsem to přála :-) ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Uff... Mám za sebou dvanáctou řadu, a nestačím se divit. Jsem velkým fanouškem Survivora, který pro mě stejně zůstává tou nejlepší reality show, ale The Amazing Race je snadno druhá nejlepší volba. Kromě kolonky "reality show" tyhle dva pořady nemají nic moc společné. Oba totiž vynikají v úplně jiných věcech. Survivor je o strategii, je to hra sociálních dovedností a dlouhého plánování. The Amazing Race je o improvizaci, o štěstí, o ostrých loktech a adrenalinu. Strategie tu (až na podle mě trochu zbytečné U-Turny) prostoru moc nemá. Proto rychle vtáhne, ale taky rychle vyhoří. Survivor se dostává pod kůži pomalu, ale setrvává. Já preferuju trochu trvalejší zážitky, proto vítězí Survivor. Ale to je jen věc vkusu, obojí určitě patří k (úzké) špičce žánru. (btw Kynt a Vyxsyn, Dustin a Kandice, Rob a Amber, best teams) ()

Galerie (683)

Zajímavosti (82)

  • Brian Smith ze sedmé sezony se objevil v reklamě na Heineken společně s Jennifer Aniston. Joyce Robinson ze sedmé a jedenácté řady se objevil ve filmu Star Trek: Nová generace (1987) jako Ensign Gatec, pilot Enterprise. (KucC)
  • V první sérii Phil Koeghan přivítal vždy pouze poslední tým, v následujících sezonách už zdravil všechny týmy. (KucC)
  • Alison Irwin z 5. série se dříve účastnila 4. série Big Brothera (od r. 2000) – byla první účastnicí z této show. Později se do Big Brothera vrátila k All Stars sérii. (Zix.)

Reklama

Reklama