Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní reality show, ve které několik dvojic závodí po světě. Otevírají obálky s úkoly a nejlepší, nejrychlejší tým vyhraje 1 000 000 $. (maroon93)

Recenze (176)

YoZo8 

všechny recenze uživatele

Skvelý súťažný tv program. 12 tímov po dvoch. Čarovná príroda. Krásne miesta a mestá. Rôzne úlohy a prekážky. Príjemný moderátor Phil. A na konci vytúžená výhra v podobe jedného milióna dolárov. Dynamické súťažne divadlo, kde sa každý prediera dopredu niekedy aj nekalým spôsobom. Postupom času si vybudujete k daným dvojiciam vzťah a držíte palce svojim favoritom. Videl som už asi 8 sérií a každú som dopozeral dokonca. Prosto reality show, ktorá zabaví, nechá Vás v napätí a odhalí krásy našej modrej planéty. ()

SidneyP 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem tomu vpálit čtyři, ale vzhledem k velmi zajímavému námětu této reality show, proč tomu nedát pět. :) Poučné, chytré, krásné prostředí (ať už jde o prosluněnou Havaj, nebo o Švýcarské Alpy), zajímavé typy postav, které buď totálně nesnáším, nebo jim fandím. Prostě jedno z lepších dílek. :) 90%. ()

Reklama

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Výborná cestovatelská reality show, která prošla neskutečným vývojem, ve kterém se brousila do čistého drahokamu. Všechny série sice nejsou za plné hodnocení a dost záleží na týmech, jednotlivých zemích či nevraživosti mezi nimi. Jako celek se však jedná o výbornou nenáročnou zábavu. oblíbené týmy: Joe & Bill, Chip & Kim, Colin & Christie, Azaria & Hendeka, Ronald & Christina, Victor a Tammy, Nat & Kat, Cindy & Ernie, Leo & Jamal oblíbené série: 1, 3, 5, 7, 10, 12, 14, 17, 23 ()

Marty89 

všechny recenze uživatele

Už hodně lidí tady zmínilo, že je to nejlepší reality show všech dob a já nemůžu jinak než souhlasit. Některé série jsou sice slabší než jiné, ale i tak je vždycky kvalita na vysoké úrovni. Jednoznačně nejvíc se mi líbila 9. série. Od prvního dílu jsem fandil "hipíkům" (protože byli jasně rozeznatelní mezi ostatníma) a ten finiš v posledním díle, ta soutěž s těma vlajkama, to bylo prostě něco skvělého. Kdo to ještě neviděl o hodně přišel. ()

TakeruDavis 

všechny recenze uživatele

Vůbec nejluxusnější soutěž v dějinách, předčící i Pevnost Boyard, Hry bez hranic, Survivor... prostě všechny. Toto je královna všech soutěží. A přesně jak říká larelay, v amerických soutěžích stojí za to se i jen zůčastnit... Ale pouze koncept a polovina řad je amerických, je několik z jihoameriky (myslim že Brazílie) a v Asii taky točí vlastní. Pro zajímavost, některé díly měli i české etapy. A nová T.A.M.A. China Rush se namísto po světě má odehrávat "pouze"(přecejen je velká) v různých městech Číny. Každopádně by nebylo špatné, kdyby někdo uspořádal něco podobného v ČR lokálního a nebo kdyby byla čistě (středo)evropská ()

Galerie (683)

Zajímavosti (82)

  • První tým složený z matky a syna se objevil v sedmé sezoně. (KucC)
  • Jediným ženským týmem, který se dostal až do finálové čtveřice, byla Karen a Linda. (KucC)
  • První Afroameričan se objevil v páté sezoně. (KucC)

Reklama

Reklama