Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní reality show, ve které několik dvojic závodí po světě. Otevírají obálky s úkoly a nejlepší, nejrychlejší tým vyhraje 1 000 000 $. (maroon93)

Recenze (176)

darm 

všechny recenze uživatele

Masakr prostě, nejlepší reality show! Je to jízda, napínavá a nervydrásající a o slovech jako Detour, Roadblock nebo Pit Stop už se člověku začíná i zdát... Osobně mně zaujala i spousta zajímavých míst a jsou v tom emoce a to je to hlavní :) --- S1 - 90% - Abych nespoileroval, povedená série na rozjezd, člověk si najde týmy co má rád a já osobně jsem si tedy našel i hlavní záporáky a jakmile je komu fandit, tak se do toho člověk vžije ještě víc... Situace kdy už si lidé myslí, že jsou vyřazeni a je jim oznámeno že nejsou, ta radost... To je nádhera prostě, po tom všem co si tam prožili... --- S2 - 90% - Celou sérii jsem neměl vyloženě svého favorita, ale nervydrásající a emotivní konec série vytáhl tuhle sérii na srovnatelnou výbornou úroveň.. A nezapomenutelná hláška - "I'm not a miner! Yes, I know you are not, you are an idiot!" --- S3 - 95% - Uff... Nervy, emoce, zvraty, všechno, aaaaa... Celá série mazec, tahle reality show se asi nedá nemilovat... --- S4 - 85% - Co se týče těch klasických věcí jako trasa, úkoly, napětí atd. bylo zase všechno parádní... Ale fakt, že všechny týmy, kterým jsem to přál vypadly v prvních dvou třetinách trasy a týmy, kterým jsem to už od první třetiny trasy nepřál se dostaly až tam, kam se dostaly... To se prostě na hodnocení projevit musí :) --- S5 - 95% - Nooo.. Zatím jedna z nejpovedenějších sérii, tentokrát se mi asi nejvíc líbil výběr týmů, rychle jsem si je zapamatoval a bylo jich tam hodně sympatických... No a v téhle sérii toho hráči snad nejvíc nacestovali a byly tady jedny z nejtěžších úkolů, co se zatím v Amazing Race vyskytly.. Kaviár - zatím asi nejbrutálnější Roadblock... A i když nakonec nevyhráli mí úplní favoriti, tak to bylo zase tak pěkně dojemný jako vždycky... --- S6 - 90% - Další parádní série... Bohužel už je to dlouho, co jsem jí viděl, tak si nezvpomínám na podrobnosti, ale AR snad nikdy nezklame... --- S7 - 100% - Tak sedmá série... Nemám slov! Asi opravdu nejlepší dosavadní cesta okolo světa. Výběr týmů naprosto úžasný, člověk měl hned záporáky i oblíbené... Těch zvratů.. A ten konec! Nemám slov, dokonalost. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepší reality show, které kdy spatřily světlo světa. V podstatě velmi jednoduchý nápad (ale velice náročný na realizaci), který stojí na výběru týmů. A a zatím se nestalo, že by se sáhlo vedle, protože ani jedna řada nebyla nudná. Samozřejmě, některé byly lepší, některé horší, ale žádná neklesla k průměru. Společně se Survivorem pořad, který u mě vyvolává silnou závilost na kterou jsem, ale pyšný :D ()

Reklama

SidneyP 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem tomu vpálit čtyři, ale vzhledem k velmi zajímavému námětu této reality show, proč tomu nedát pět. :) Poučné, chytré, krásné prostředí (ať už jde o prosluněnou Havaj, nebo o Švýcarské Alpy), zajímavé typy postav, které buď totálně nesnáším, nebo jim fandím. Prostě jedno z lepších dílek. :) 90%. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Výborná cestovatelská reality show, která prošla neskutečným vývojem, ve kterém se brousila do čistého drahokamu. Všechny série sice nejsou za plné hodnocení a dost záleží na týmech, jednotlivých zemích či nevraživosti mezi nimi. Jako celek se však jedná o výbornou nenáročnou zábavu. oblíbené týmy: Joe & Bill, Chip & Kim, Colin & Christie, Azaria & Hendeka, Ronald & Christina, Victor a Tammy, Nat & Kat, Cindy & Ernie, Leo & Jamal oblíbené série: 1, 3, 5, 7, 10, 12, 14, 17, 23 ()

Neotom 

všechny recenze uživatele

1. série: 90%, 2. série: 85%, 3. série: 100%, 4. série: 85%, 5. série: 95%, 6. série: 85%, 7. série: 90%, 8. série: 75%, 9. série: 95%, 10. série: 90%, 11. série: 100%, 12. série: 80%, 13. série: 80%, 14. série: 95%, 15. série: 90%, 16. série: 80%, 17. série: 95%, 18. série: 95%, 19. série: 90%, 20. série: 90%, 21. série: 90%, 22. série: 95%, 23. série: 90%, 24. série: 100%, 25. série: 100%, 26. série: 100%, 27. série: 95%, 28. série: 90%, 29. série: 90%, 30. série: 90%, 31. série: 90% ()

Galerie (683)

Zajímavosti (82)

  • V třetí etapě druhé sezony byl vytvořen „čekací“ rekord na poslední dvojci, dokončení jim trvalo přes 24 hodin. (KucC)
  • Colin a Christie z páté sezony se měly objevit v 11. sezoně, tzv All Stars Edition. Nakonec se tak však nestalo, protože Christie otěhotněla. (KucC)
  • Joseph a Monika se po účasti v soutěži zasnoubili. (KucC)

Reklama

Reklama