Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní reality show, ve které několik dvojic závodí po světě. Otevírají obálky s úkoly a nejlepší, nejrychlejší tým vyhraje 1 000 000 $. (maroon93)

Recenze (176)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Kdo si chce zkurvit doposud spokojený vztah se svou matkou/ženou/mužem/bratrem/sestrou/kamarádem/hýžďovým obemykačem kladélka, nechť se směle nahlásí k účasti. Roztěkaná režie ho pak předloží divákovi, jak šťouchá klacíkem do sloního trusu, metelí okolo Kremlu se samovarem na hlavě, ve Vatikánu hází kroužky na sochy svatých, přesvědčuje neexplozivního arabáče k bezplatnému zapůjčení dromedára, kýve se ve druhé třídě ve snaze popostrčit opožděné éro k cíli, chrápe na zemi před freeshopem a nebo si drhne chrup nad šlapkami na tureckém hajzlíku. Za relativní kvalitu v kontrastu k naprosté většině ostatních pseudoreálných šou bohorovně upouštím tři. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Neni to tak strhujici jako treba Survivor, ale je zajimave podivat se do vsemoznych koutu sveta a bavit se pri tom spatnym orientacnim smyslem soutezicich a napaditymi disciplinami. Co me nebavi, je moderator a vecne opakovani pravidel. Jako u vsech soutezi zalezi na vyberu ucinkujicich, takze jsou nektere rady lepsi nez jine, ale celkove je to moc pekna a originalni zalezitost. ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Koncept je ok na jednu/dvě řady (i přes někdy roztomilou kulturní a společenskou necitlivost vůči jiným kulturám ze strany soutěžících i produkce, která ale naštěstí působí spíš naivně a hloupiučce než zle), ale velmi brzy se to stává mechanické a repetitivní. nekonečně dohánění letadel, příliš čitelný vývoj epizod... na rozdíl od jiných stálic soutěžních reality-TV se to nemá kam vyvíjet a evolvovat. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Mám úchylku s názvem reality show a tahle je přesně podle mého gusta. Obdivuji dvojice, které se vydají vstříc neznámému, nebezpečnému a hlavně překonání sama sebe. Já bych na to neměla nemluvě o tom, že bychom se s manželem rozváděli už během první etapy. Co mě pravidelně dostává je zabedněnost Američanů, kteří si myslí, že Londýn je země a Praha v Rumunsku... Na druhou stranu jsou jejich reakce, kdy se účastnice, která mi celou dobu nebyla sympatická rozbrečí při projíždění chudou Asií, mnohdy překvapivé. Reality je plná protikladů, napínavých momentů a celého světa. ()

YoZo8 

všechny recenze uživatele

Skvelý súťažný tv program. 12 tímov po dvoch. Čarovná príroda. Krásne miesta a mestá. Rôzne úlohy a prekážky. Príjemný moderátor Phil. A na konci vytúžená výhra v podobe jedného milióna dolárov. Dynamické súťažne divadlo, kde sa každý prediera dopredu niekedy aj nekalým spôsobom. Postupom času si vybudujete k daným dvojiciam vzťah a držíte palce svojim favoritom. Videl som už asi 8 sérií a každú som dopozeral dokonca. Prosto reality show, ktorá zabaví, nechá Vás v napätí a odhalí krásy našej modrej planéty. ()

Galerie (683)

Zajímavosti (82)

  • Lenny a Karyn se po závodě v první sezoně rozešli. (KucC)
  • Alison Irwin z 5. série se dříve účastnila 4. série Big Brothera (od r. 2000) – byla první účastnicí z této show. Později se do Big Brothera vrátila k All Stars sérii. (Zix.)
  • Devátá sezona je jediná, která skončila tam, kde začala. (KucC)

Reklama

Reklama