Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní reality show, ve které několik dvojic závodí po světě. Otevírají obálky s úkoly a nejlepší, nejrychlejší tým vyhraje 1 000 000 $. (maroon93)

Recenze (176)

lili6 

všechny recenze uživatele

Výborný pořad, dokud jsem se dívala na Kdo přežije, nemyslela jsem si, že by mě nějaký jiný pořad mohl tak zaujmout. Prvotní názor na amazing race byl spíše negativní, jelikož bych řekla, že byl i ovlivněn mým vnitřním rozpoložením z toho, že na Kdo přežije končí "na úkor" nějakého jiného pořadu. Ovšem Amazing race mě nakonec úplně pohltil. Samotnému diváku nenabízí pouze zábavu a napětí, ale i určitý koncept poznání nových míst a lidské mentality v jiných státech. Momentálně jsem dokoukala 9. řadu, do této doby mi neunikl ani jeden díl, ovšem v poslední době dochází k opakování určitých úkolů a zemí, kde jsou úkoly prováděny. Navrhovala bych tak nějaké určité oživení, jakým byla např řada s rodinami. Jinak opravdu supr pořad! ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Je to zajímavá show, kde máte neuvěřitelnou možnost procestovat celý svět. Sice jsem neviděla všechny řady a ani se na to nechystám, ale těch pár mi ukázalo, že ne vždy je všechno jisté. Hodně taky záleží na lidech, protože ne všichni člověku padnou do oka. S příchodem Joeyho a Meghan jsem si závod užívala jako nikdy předtím a díky nim mi bylo umožněno jakési "podívání se do zákulisí". Jim patří ta čtvrtá * především. Jejich eliminace byla srdceryvná., dlouho jsem tak pozitivní lidi neviděla. Tato soutěž prověří kvality každého. A ne jen fyzické. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Reality show mě bavily, když byly nové. A to ještě především z hlediska psychologie než čehokoli jiného. Amazing Race má zase tu výhodu, že se člověk podívá na hodně zajímavá místa na Planetě. Jinak ale není příliš o co stát. Jako letargická zábava je to dobré, ale že bych si to pustil, protože chci, to vážně ne. 55% ()

Laerry 

všechny recenze uživatele

TAR je jednoduše úžasný závod, který bych si přála zažít. Komu se kdy naskytne příležitost létat po celém světě, aniž by vás to stálo jediný cent? TAR je tak zábavná verze cestopisných dokumentů, kde se dozvíte i něco málo z kultury rozdílných zemí. Menším mínusem soutěže jsou samotní soutěžící, kteří se věčně hádají se svými partnery, až je to někdy úmorné (hádky v dabingu jsou pak čiré zlo). Ale pak tu jsou originální neokoukané soutěže, které diváka seznámí i s místní tradicí (aneb díl odehrávající se v ČR měl dva či tři úkoly týkající se alkoholu, ehm...), takže američani mají příležitost rozšiřovat své omezené představy o světě. A moderátor Phil se stal zaběhlým "trade markem" (stejně jako Jeff Probst v Survivoru) bez kterého by TAZ byl již poloviční. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

THE AMAZING RACE, skvělá neotřelá a geniální hra, která sází na naprosto banální věc, cestování. To, co z toho dokázala CBS vytřískat je neuvěřitelný úspěch a zároveň zatraceně zábavné. Stejným způsobem mě dokázal strhnout pouze Survivor a ačkoliv jeho jsem měl v oku od roku 2001, kdy jsem byl těsně před pubertou, The Amazing Race jsem poprvé zhlédnul až před dvěma týdny. Každé zastavení v boxech, každá objížďka, zrychlení a zátaras jsou neuvěřitelně chytlavé a pokud vás tato hra pohltí a vy fandíte těm svým, jste napumpovaní adrenalinem k prasknutí. Takhle soutěž je neuvěřitelně akční a zběsilá, ze začátku každé série téměř geniálně nepřehledná, takže pokud někoho odradilo prvních pět epizod, tak velká chyba. Soutěž totiž dostane ty pravé grády teprve ve chvíli, kdy nám trochu prořídne pole, když zbude posledních 5 týmů, tak už to začne být více zajímavé a přichází to, kvůli čemu tato show vyhrála 6x po sobě cenu EMY. Čas vyhrazený pro jeden tým se zvyšuje a my tak můžeme sledovat každé zakopnutí a zdržení se. Více o soutěži na mém profilu, ale v rychlosti S08 - 70%, S09 - 80%, S10 - 90%, S11 - 70%, S12 - 100%, S13 - 65%, S14 - 80%. A ještě něco, omezte prosím v komentářích ty hrozné spoilery!!! Nic mě nenasere víc, než když jdu ohodnotit pořad a zjistím vítěze sezón, které jsem ještě neviděl. 100% 9.11.09. více zde - http://the-amazing-race-cz.blog.cz/ ()

Galerie (683)

Zajímavosti (82)

  • Ve 14. sérii padl rekord v délce trestů. Bratři Mark a Michael si vysloužili penalty v celkové délce 5 hodin. Jmenovitě za nepovolenou nápovědu a manipulaci s předměty potřebnými k objížďce (2x 30 minut) a za použití osobních věcí k placení ( 2x 2 hodiny). Čímž stanovili nový rekord. (DexMASTER094)
  • Alison Irwin z 5. série se dříve účastnila 4. série Big Brothera (od r. 2000) – byla první účastnicí z této show. Později se do Big Brothera vrátila k All Stars sérii. (Zix.)
  • Charla z páté sezóny se objevila v seriálu Comeback (od r. 2005). (KucC)

Reklama

Reklama