Reklama

Reklama

Vánoční výlet paní Santa Clausové

(TV film)
  • Česko Vánoční výlet (více)

Obsahy(1)

Říká se: "Za vším hledej ženu", a platí to i pro tak populární bytost, jakou je Santa Claus. Manželka legendárního pohádkového dědečka je nepostradatelná, vždyť v předvánočním čase je v domácnosti Santa Clausů ten největší shon, ale už jí přece jen trochu začíná vadit, že zůstává vždy jen v pozadí. Její muž je před nejhezčími svátky v roce natolik zaneprázdněn čtením a vyřizováním dětských dopisů, že si ani neuvědomí, jak moc mu jeho žena pomáhá. A tak se paní Santa Clausová jednoho předvánočního dne roku 1910 rozhodne, že si udělá "menší výlet" kolem světa. Kvůli drobné nehodě sobího spřežení však uvízne na jedné newyorské ulici a musí se porozhlédnout po nějakém bydlení. Ulici obývají většinou chudí přistěhovalci - a samozřejmě jejich děti. Pohádková babička záhy zjistí, že Vánoce nejsou pro každého tak radostné, jak by měly být. Vždyť v hračkářské továrně bezcitného pana Tavishe musejí děti pracovat v zimě, a ještě k tomu je majitel nutí vyrábět laciné hračky, které se druhý den po rozbalení rozpadnou. To je třeba dát do pořádku, třeba i s pomocí nějakého toho kouzla... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

quixote 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak, ale jinak docela milá záležitost. Typická americká vánoční story, která se naštěstí příliš nepodbízí. Stojí a padá s báječnou Angelou, pro kterou napsal písně Jerry Herman, autor veleslavné "Hello, Dolly!" Malá perlička: choreografii má na svědomí Rob Marshall. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Klasický muzikál s roztančenýma postavama, jásavýma písničkama, jednoduchou zápletkou a dobrým koncem. Na vánoční ráno ideál ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Nejde o to, jaký grimasy Angela dělá, ale že ještě v jedenasedmdesáti letech zpívá líp, jak mnohá dnešní mladá zpěvačka. To si zaslouží obdiv. Takovej naturel a životní sílu bych v těch sedmdesáti chtěl taky. Tenhle film není sice kdovíco, ale jsou tu pěkný kulisy a vůbec je to takový roztomilý. Ani příběh není tak špatnej. Prostě se to pokusilo přinést trochu novátorství do tématu. To je celý. ()

TomekR 

všechny recenze uživatele

Pohodový vánoční televizní film. Vcelku do poloviny pěkně našlápnutý, na televizní film výborné kulisy, ale ke konci nedotažený. Na můj vkus až příliš zbrklý konec. Škoda, konec mohl být lépe dopracovaný, takto pouze **. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama