Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic

  • USA The Messengers (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodina Solomonových se přestěhuje na zchátralou slunečnicovou farmu. Jak farma začíná po letech chátrání ožívat, rodina zaznamenává nepříjemné a alarmující změny v chování svého otce. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (324)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Slušně rozjetý duchařský horor,který je ze začátku opravdu děsivý:Kristen to pekelně sekne a andělsky hraje.Bohužel stalo se,co se stává často,slabá celková pointa a zpackaný konec,který opravdu děsivý průběh začátku změní v nudný thriller.Veliká škoda nezvládnutelného konce,protože do určité chvíle sem si jel na 5*.Ale film stojí určitě za mrknutí hlavně pro fanoušky Kristen. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Klasika. Úvod nebol najhorší, ale čoskoro to po obsahovej stránke začne upadať. Čím viac sa blížime ku koncu, tým je to horšie a samotný záver už zaváňa sklamaním. Tiež si neviem vysvetliť chovanie postáv, ktoré už vážne hraničí s tuposťou. Pri niektorých scénkach sa však nedá uprieť istá dávka mrazivej atmosféry, napätia a našlo by sa tu aj pár slušných ľakačiek. Ani mladučká Kristen Stewart nehrala zle, dalo sa na ňu pozerať, vlastne sa dá povedať, že úroveň snímku pomohla trocha vylepšiť. Šťastie, že som mal práve náladu na niečo také, takže navyšujem o jednu hviezdu. 50/100 ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Být tohle první horor, který jsem kdy viděla, mohla bych se tady dušovat, jak jsem si strachy prochcala pyžamo, jak jsem šťastná, že nemáme sklep ani stodolu, jaká je to úleva, že je domek nový a tudíž nezatížený drastickou minulostí, kvůli které by nám ze zdi lezly hnusné plesnivé ksichty a ve stínech pobíhali nasraní golumové. Bohužel, tohle není můj první horor a když jsem schopná film odvyprávět dlouho dopředu, něco je špatně. Ale nemám potřebu se ošklíbat, "Prokletí domu slunečnic" má prostě smůlu, že jde o jeden z mnoha natočených filmů zcela stejného typu, kde jsou noví nájemníci nemovitosti terorizování předchozími, převážně mrtvými obyvateli - prostě ničím překvapivý žánrový průměr. Zdejších 53% sedí jak pinďour do šprcky. ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Bohužel nejsem slintající fanoušek Kristen Stewart, ale uznávám, že v tý holce něco je. Bohužel ani ona, ani celé herecké obsazení a ani režiséři prostě nezachrání tak neskutečný scénář. Vemte trochu Amityville Horroru, přisypte Psycho, přihoďte krajíc Ptáků a dochuťte špetkou Hory mají oči, zamíchejte do 84 minut, nechte vychladnout, uplácejte do kuličky a hoďte na zeď. Co vznikne? Prokletí domu slunečnic. Dobrou chuť. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Vizualně a trikově docela zajímavý a povedený horor (natřepávání peřiny je zřejmě nejpovedenější a nejoriginálnější hororový záběr co jsem za hodně dlouhou dobu viděl, fakt parádička). S dějem a zápletkou už to tak žhavé ale není. Klasická, asií načáchlá, duchařina. Dům, který dělá bububu, pomsta, která se nakonec podaří a k závěru to i trochu načáchne slasherem (ale jen trochu). Hodně mám problém se základní pointou, buď jsem totálně blbej, nebo nevím, ale je to jeden velký nelogický kiks. Ztvárněné je to ale dobře, triky jsou v pohodě (sklepní koupel v hlíně, "duchové" atd.), odehrává se to na nádherném místě (osamocená farma uprostřed slunečnicových polí - nádhera), na Kristen Stewart se dobře kouká, ale hlavně - nezahrála to vůbec špatně!!!! ()

Galerie (46)

Zajímavosti (5)

  • Na vývoji filmu se podílel také Čech. Ota Bareš byl najat pro práci s vránami. (sir-dave)
  • Postava chlapca Michaela Rollinsa je hraná dievčaťom - Jodelle Ferlandovou. (rador)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 48. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama