Reklama

Reklama

Zásah policie proti překupníkům drog končí krvavou přestřelkou. Policisté Francis a Ray Tierneyovi objeví na místě zásahu několik mrtvých kolegů a gangsterů. Jejich otec, který také pracuje u policie, přiměje Raye, aby se ujal velení speciálního týmu pověřeného vyšetřováním. Ray další den objeví na místě činu ztracený mobil a svědka, který potvrdil, že po přestřelce odsud unikl v taxíku zraněný gangster Angel Tezo. Mezitím Rayovi kolegové objeví opuštěné taxi s mrtvým taxikářem. Ukáže se, že to je parta zkorumpovaných zločinců v uniformě, kteří jsou do případu přímo zapleteni. Chtějí zpátky peníze, a proto musí najít Teza dřív než jejich kolegové z jednotky vedené Rayem. Aby zdrželi vyšetřování, zapálí taxi a vydají se po Tezových stopách. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (424)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Musím sa priznať, že keď som to pozeral, tak som nebol vo svojej koži, takže sa mi to ťažko hodnotí.Rozhodne sa na to budem musieť pozrieť druhý krát, pretože záver filmu sa mi páčil, ale ten začiatok ani moc nie.Dej je dobrý, herci perfektný a scenár tiež funguje super, ale problém je len ten že na začiatku som sa nudil, ale ako vravím keď som to pozeral nebol som vo svojej koži.Soundtrack od Marka Ishama nie je nejako energetický, ale počúva sa fajn a vo filme skvelo ladí, hlavne v závere.Obľúbený soundtrack: El Train / Waterline 70% - 3* ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Čistokrevné policejni drama, které si nebere servítek, takových už je v poslední době jako šafránu. Na staré dobré téma - zlí versus dobří policisti, čest nebo rodina. I přesto jsem ani na nejmenší chvíli neměla pocit, že už bych to někde viděla. Výborná hudba, scénář i obsazení. Hlavně Norton mě opět dostal, od Farrela člověk "nezbedného" Ira tak už nějak čeká. Dostala jsem přesně to, co jsem od toho čekala. 5* si to zaslouží. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Čistá hra na jistotu v podání dvou dobrých herců, kteří se moc nesnažili. Docela mě to mrzelo, protože jsem se na film velmi těšil, ale výsledek je nemastný neslaný. Bez překvapení, bez silných nebo výjimečných okamžiků a bez smyslu. Podobných filmů již vzniklo určitě velmi mnoho, protože už od první minuty (tedy začátek je tak z celého filmu nejlepší) je vše jasné a divák už jen sleduje a čeká, zda se mu domněnky potvrdí a nebo ne. Film bez překvapení a bez dalších důvodů ho vidět víckrát. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Povedený a drsný krimi snímek plný skvělých hereckých výkonů, dusné atmosféry a patetických dialogů. Jedná se o nenápadný ale krásně oldschoolový film, který se nebojí přitvrdit. Jedná se sice o klišoidní příběh o dobrém poldovi vs. zkorumpovaní kolegové, který se snaží bránit rodinou čest, avšak v podání takto brilantní režie a výborných herců (z nichž se někteří objevili v poměrně netypických rolích) to vůbec nevadí a já byl velice potěšen. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých lepších policajných trilerov (lepší ako TRAINING DAY aj KRÁLI ULICE aj NAJLEPŠÍ Z BROOKLYNU). Carnahanov príbeh má opäť raz zaujímavý emociálny rozmer. Film má poriadnu stopáž, ale vzhľadom na obsadenie je to primerané (Emmerich aj v menšej úlohe rovnako výrazný ako Farrell a Norton). Je to uveriteľné a keďže to celé stojí na charakteroch hrdinov, bol som vrchovato spokojný... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (12)

  • Režisér Gavin O'Connor přepisoval neustále scénář za pomoci hlavních představitelů během natáčení. (FilmFan24)

Související novinky

Tvůrce Warriora si brousí katanu

Tvůrce Warriora si brousí katanu

13.05.2012

Gavin O'Connor ve skutečnosti přesvědčil už kriminálkou Hrdost a sláva, ale opravdu hrdý a slavný se stal až díky Warriorovi, „nejlepšímu filmu roku 2011, který nebyl nominován na Oscara“. Své… (více)

Reklama

Reklama