Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Taxi 4 je čtvrtou částí slavné automobilové ságy Taxi napsané Lucem Bessonem. Všichni hlavní herci trilogie Taxi se vrací ke čtvrtému opusu – taxikář Samy Naceri, nešikovný policajt Frédéric Diefenthal, komisař Bernard Farcy, jehož role zaujímá v tomto díle mnohem významnější post než u předchozích dílů. Rovněž se vrací Emma Wiklund (dříve Emma Sjöberg) a Edouard Montoute, stejně tak i režisér Gérard Krawczyk, který stál u zrodu Taxi 2 a 3. Jediná Marion Cotillard, hvězda třech předchozích filmů, se natáčení čtyřky nezúčastnila. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (305)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Po prvním zhlédnutí zklamání, po druhém průměr, po třetím (celkem) nadšení, po čtvrtém opět průměr.:-( Pár gegů se povedlo, vidět staré známé zahřálo u srdce a Émilien překvapil svou inteligencí (je minimálně o level chytřejší než kdy předtím, a to je co říct). Je t'aime, Émilien, ale "Taxi 5" už by mohl být vážně průser.;-) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Akce 7/10/// +původní herecká sestava, několik nových nápadů, spád, akce, humor -trochu se opakuje a vykrádá sám sebe, některé scény jsou hodně pitomé, přesto bych uvítal pátý díl, který zatím nevznikl/// Tak jsem konečně zhlédl čtvrtý díl, mojí oblíbené filmové série. Asi budu jediný, kdo bude tvrdit že má tato série vzestupnou tendenci. Alespoň tedy do třetího dílů. Čtvrté pokračování i vzhledem k tomu že ho vidím 5 let po vydání a 9 let od zhlédnutí předešlého dílu už nemá takové grády jak tomu bývalo. Přesto jsem se hodně pobavil a často i pořádně zasmál. Stále je to ta stejná odlehčená akční komedie, která opět přinese hodně nového humoru a občas dobrou a rychlou akční honičku./// Celkem 70%/// ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Až na niekoľko vydarených a vskutku vtipných scén (celkovo asi 15 min. filmu) je Taxi štyri skôr sklamaním fanúšikov série. V skratke: viac dobrodružstiev v Marseille s rýchlym taxíkom a pomalými policajtmi. Zďaleka však nie taký dobrý, ako tie predchádzajúce a snáď trochu dúfam, že je aj posledný, pretože priamo úmerne klesajúca kvalita každým dielom je pre diváka sklamaním. ()

TheRaven odpad!

všechny recenze uživatele

Řikám si, "Viděl jsem zatim všechny díly, kouknu i na čtyrku". Výsledek: Obrovské zklamání. Čekal jsem, že už se u toho asi tolik nezasměju, ale tohle byla hrůza. Nikdy v životě jsem se u komedie tohoto typu tak nenudil. Nezbylo nic z minulých dílů, jen herci, a i ti byli tentokrát hrozní. Chybí tu především to nejpodstatnější: samotná jízda taxíkem. Ta tu byla asi jedna a ještě extrémně chudá, blbá a nepovedená, navíc počítačem zprzněná. Jediná postava, která mi bývala dříve nepříjemná, komisař, je zde skoro pořád. Nevim, ale připadá mi, jak kdyby bylo na tenhle film mnohem méně financí než na předchozí. No nic. Je mi to trochu líto, ale dlouho jsem si nebyl Odpadem tak jistý. Tenhle film si radši vymažu z paměti, nebo ho budu přinejmenším považovat za nesouvisející s trilogií Taxi. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak tady se mi vůbec nepotvrzuje, že Francouzi umí udělat dobré komedie. Viděla jsem jedničku a trojku. Bůhvíjaký dojem na mě ty filmy neudělaly, ale dalo se to přežít. Čtyřka je celkem děs. Zkrátka a dobře - co dělat, když vás film neúměrně nudí, vtipy vám nepřipadají vtipné a scény s honičkami jsou pořád na jedno brdo? A navíc některé postavy mi byly neskutečně protivné... Přežila jsem to, ale doprovolně si tento film rozhodně znovu nepustím. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • Film išiel do kín vo februári 2007 a úvod filmu hovorí o potenciálnom transfere Djibrila Cissého do Olympique de Marseille. TV hlásateľ Patrick Poivre d'Arvor dokonca aj spomína čiastku vo výške 60 miliónov eur. V realite skutočne Cissé prestúpil do OM v lete roku 2007 z anglického Liverpoolu, čiastka však bola "len" 9 miliónov eur. (Real Tom Hardy)
  • U žádného modelu vozu Peugeot 407 není možné stáhnout zadní okna úplně dolů, avšak v šesté minutě, kdy Djibril Cissé přesedá do onoho vozu, jeho zadní okna jsou stažena úplně na doraz. (Fisek)

Reklama

Reklama