Reklama

Reklama

2001 maniaků: Pole vřískotu

  • USA 2001 Maniacs: Field of Screams
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Skupinka mladých ľudí sa vydáva na výlet. Všetko vyzerá fajn až do okamihu, keď havarujú. Vydajú sa hľadať pomoc a ocitajú sa v čudnej dedinke, na „stanovisku“, ktoré je už však obsadené dedinčanmi-maniakmi. Tí ich milo privítajú, ale všetko sa zmení, keď títo kanibali dostanú chuť na ľudskú krv a začína sa boj o prežitie. (ash99)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (39)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Jižanský maníci v Pleasant Valley mají nedostatek návštěv, tak se jejich jádro rozhodne vycestovat na sever a dát si tam pořádně do nosu. První na co narazí, budou dvě blond blbky (obdoba Paris a Nicole) a celá jejich natáčecí crew. Role starosty George W. Buckmana se tu ujal Bill Moseley (celkem dobrá náhrada za Englunda), no a je to prostě taškařice. Co si vzpomínám, jednička určitě nebyla tolik Bé a dýchal z ní vyšší rozpočet, ale tohle taky není žádný průjem. Počkám si ale každopádně na unrated a snad i nějaký ty titulky - pak až definitivně zhodnotím. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

I´m Hucklebilly, damn ass! What´s my name!? Totální béčko, ale kurevsky zábavné, evidentně s velkou chutí točené (úmyslné přehrávání, kupa úchyláren, dělání si prdele z béčkové kvality, ale hlavně notná dávka parádních slovních hříček a přestřelek, skrytých i zcela evidentních fórků a pekelné ironie)... Jako by si to natočili samotní burani z Jihu. The South is gonna rise again, Jí Há! PS: Jináč zdaleka nesouhlasím s názorem, že by byla dvojka oproti jedničce hůře obsazená, Harper tu působí jako daleko větší zmrdeček, z obětí minimálně s produkční Val a Ježíšovo černou kráskou sympatizuju (zatímco v jedničce mi nebyla ze Seveřanů jediná postava sympatická), naivita "Paris a Nicole" mě pobavila a z tria Miss Scarlet, China Rose a Milk Maiden prostě vlhnu jak podnebí v Anglii. Po opětovném zkouknutí jedničky musím konstatovat, že totální béčkovost druhého dílu mě baví ještě o něco víc. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak to mohl scénárista a režisér, povedené jedničky u tohoto pokračování takhle posrat. Tohle bylo tak laciný, trapný a zbytečný, že jsem to musel už od poloviny přetáčet, fakt se na to dívat nedalo a už vůbec ne to poslouchat (Mexikánec byl dobrej). Hvězda za pěkný kozy (ta se zamčenou frndou byla fájn) a za scénu s cirkulárkou, jinak ale celkově fakt otřesný. Určitě by to obstálo lépe, kdyby se vyloženě jednalo o Hororovou porno parodii. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

O dost slabší než první díl, hlavně pak o Englunda, ale pořád je to HK, u které jsem se párkrát dost slušně vysmál, takže to nepovažuji za ztrátu času. Radši tohle než ranec "vážných" kokotin, který si na něco hrají, přitom nejsou nic než brak. Tohle už je čirá nadsázka, kde se smějete i splatterovým efektům. Jako odpočinek od "bububu" se to určitě dá. 55% ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Ogre! Jeho jižanský švihák Harper Alexander byl naprosto k sežrání. Chci ho do sklepa i s tím jeho úžasným stolem, večer bychom se vždycky hezky oblékli, šli lovit holky a pak si s nimi hráli. Jinak přes neustálou slovní nálož a místy i správně úchylné nápady se nuda vkrádala více, než by se mi zamlouvalo. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Rolu Hucklebillyho stvárnil herec Ryan Fleming, ktorý si ho zahral aj vo filme 2001 maniaků (2005). (ash99)
  • Film byl natočen během 12 dnů v Iowě. (Chatterer)

Reklama

Reklama