Reklama

Reklama

Když se účastníci nové reality show pod vedením režiséra Murphyho vydají do virginských lesů, netuší, že kromě kamer je budou sledovat oči zmutovaných kanibalů, toužících po čerstvé mase. Tentokrát půjde skutečně o život a ten, kdo prohraje, nepřežije...  Měla to být skvělá rodinná reality show odehrávající se v západní Virginii. Pod vedením režiséra Dalea Murphyho (Henry Rollins), který kdysi sloužil ve speciálních jednotkách, se skupina odvážlivců rozdělená na dvojice pokusí přežít v divočině pokryté neprostupnými lesy. Ovšem záhy se ukáže, že účastníky soutěže nesledují pouze kamery. Nikdo nepočítal s tím, že se ve stínu stromů skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho ulovit za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. Ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů... V dalších rolích hrají Erica Leerhsen, Texas Battle, Daniella Alonso, Crystal Lowe ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Neumírej, nebuď mrtvej, pomóc !!!......... Pak došlo k rozpůlení osobnosti a já se musel pousmát. Je to scéna hned na začátku filmu, vlastně je to první mrtvola. To jak byla zabita je také použito ve snímku Horor skeleton farms halloween http://www.csfd.cz/film/283720-skeleton-farms-halloween-horrorshow/ jako součást videoklipu skupiny Wendesday. CITÁT - Vítejte v Apokalypse - hra začíná.......... Mám rebus : Jedna dvojice chodí po lese tři hodiny a nenarazí ani na jednu past, ale pak najednou všichni - docela divné. Tento příběh se mi zdá akčnější než první film, ale zcela určitě je o třídu výše než film třetí. Mutanti tu dokonce i v některých záběrech mluví a to docela srozumitelně a logicky. CITÁT - Sakra, sakra, sakra.......... Plno nechuťáren, krve, kanibalismu, spousta mutantů a hezkých holek ( na obou stranách - cha cha ). ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Ľahká béčková vyvražďovačka, ktorá stavia na premise prvého dielu, ale na rozdiel od neho neprichádza s vlastnými nápadmi a miesto toho si pohodlne (a neskrývane) lebedí na námete japonského Battle Royale a spopularizovaných prvkoch z Predátora (Henry Rollins čoby drsný pomaľovaný mariňák) a originálneho Texaského masakru (holčina pripútaná za stolom pri slávnostnej večeri). Aj herci boli v prvom diely zaujímavejšie obsadení a snaživejší. Títo sú tuctovejší a ľahšie zabudnuteľní. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Těžce podprůměrná záležitost s televizním lookem. Atraktivní prostředí lesů není, kromě titulkového úvodu, téměř využito, postavy se chovají klasicky jako hovada a já tajně doufal, že nebude mezi jedinými přeživšími blbá blondýna s černochem (ne, s rasismem to nemá nic společného, spíše mě štve americké antirasistické pokrytectví ve filmech, když skutečnost je zcela jiná). Jednu hvězdu dám za rozporcovanou blondýnu hned na začátku + vcelku obstojné gore, druhou za Rollinse, i když bych více uvítal, kdyby se uprostřed filmu vynořil s kapelou a pořádně to rozpálil. Jeho proměna v Ramba kříženého s Conanem ( + conanovské bubny při vylézání ze šachty) mě pobavila, a byla tak jedinou světlou chvilkou snímku, ze kterého se napětí vytratilo hned v úvodu. Jinak se už příště na tenhle blábol nepodívám, byť drtička v akci své jisté kouzlo měla... ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Naproti nevýraznej (kultovej) jednotke ešte väčší odvar. Pritom v polovici sa na to ešte dalo ako tak pozerať. Boj o život priamo v Reality show je taký ten typický teenegerský prvok, ktorý si musí človek vychutnať z toľkej absurdity. Lenže paradoxne pri tých odfláknutých krvavých mizanscénach, (snáď až na trik s uvoľňovaním ruky) ma prešla akákoľvek "chuť" :). Ani trik sekery do stromu oproti jednotke už nefunguje. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|70%| Druhý Pach krve byl ještě šílenější než ten první. Ne, že by původní film byla nějaká ujeťárna, ale ti kanibalové jsou prostě vtipný – neskutečně mě baví. Zde jich bylo víc a ještě víc se šíleně projevovali. Vidět tyto cvoky souložit nebo sledovat jednoho jak si ho honí či nedočkavě míří lukem na oběť – to jsem se málem válel smíchy. Já totiž obdobné ujeťárny nevyhledávám. Občas se ale výjimka najde, například tohle. ;) Vyvraždovačky jsou o něco lepší a krvavější než v jedničce. Herci mě zde sice moc nebavili, už to nebylo takové napínavé, ale zase to nebylo nudně stereotypní, ale zábavné. Takže ty slabší 4* dám s klidnou duší. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • Ve filmu se nikdy nezmínila jména kanibalů. Jeden z nich nám byl představen už v prvním díle, jde o kanibala Three Fingers. Ostatní čtyři kanibalové ovšem nikdy nezmínili své jméno, jsou zobrazováni jako Pa, Ma, Sister and Brother. V překladu se jedná o Mámu, Tátu, Sestru a Bratra. (Dines)
  • Postava Niny byla v prvních verzích scénáře těhotná. (-bad-mad-wolf-)

Reklama

Reklama