Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Abe Dale (Nathan Fillion) má dobrou práci a milující rodinu. Jednoho dne je však před jeho očima rodina zavražděna mužem jménem Henry Caine (Craig Fairbrass). Z výčitek, že se mu nepodařilo své blízké zachránit, se pokusí o sebevraždu. Upadne do klinické smrti, ale přežije. Najednou rozeznává lidi, kteří jsou blízko smrti. Zachrání mnoho životů, ale pozná, že za každého zachráněného se nyní stává odpovědným. Pomalu začíná rozumět vyvraždění své rodiny a svým novým schopnostem, což ho žene na apokalyptickou cestu do pekla, z kterého není úniku. Zajímavost: V Americe zažije každý den průměrně 774 lidí klinickou smrt. 80% lidí uvádí, že vidělo oslnivé bílé světlo předtím než se vrátilo zpět. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ale jo, na horor to byla překvapivě dost slušná práce. Je to napínavé po většinu filmu, má to podmanivou atmosféru, sympatické postavy, zajímavý děj s pár neméně zajímavými zvraty, skvělou kameru a herecké výkony a celkově jsem si to prostě dost užil. I ty lekačky se ve většině případů povedly docela solidně. Dokonce bych se na to neměl problém někdy podívat znova, protože to něco do sebe prostě mělo. Jinak z toho mám dost podobné dojmy jako z jedničky (která je ale dějově jinde, jen má podobné téma), ale tady musím říct, že se mi dvojka líbila o něco málo víc - i když na tom asi má největší podíl Starbuck :-) Slabé 4* ()

AspireHD 

všechny recenze uživatele

Tohle je snad ještě horší jak jednička. Což jsem myslel, že už ani nepůjde. Přestává mě bavit, jak se neustále někdo snaží udělat nějaký horor. Sakra to už všichni dobří "horor makeři" vymřeli? Já chci konečně horor, který by byl stejně dobrý, jako byl třeba film Ti druzí. A ne neustálé slátaniny jako je třeba tohle nebo Paranormal activity atd.. Chce se mi brečet z té naivity lidí, kterým se to líbí. ()

Reklama

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Nó, jedničku sem ještě neviděl, ale dvojka patří spíš mezi ta příjemnější zjevení na poli hororů, co se aspoň týče mého pohledu. Film je celkem koukatelný, v rámci mezí i překvapí, nejde tu o žádnou moderní vyvražďovačku aneb Zabiju co nejvíc lidí co nejvíc nechutným způsobem, ani tu nejde o něco čistě ve stylu nespokojenýho bubáka, co má chuť zabíjet. Tady se dostáváme spíš do oblasti náboženské, což je trošku škoda, protože čím více vysvětlení typu bůh a ďábel se začíná objevovat, tím víc začíná film béčkovět. Konec je pak kapitola sama o sobě. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení vůči prvnímu dílu. Říká se, že pokračování bývají většinou horší, ale v tomto případě to není zdaleka pravda. Děj je vyvážený, efekty výborné a atmosféra by se dala krájet jak je hustá. A scény, kdy se z ničeho nic objeví duchové jsou opravdu famózní. Z těch jsem kolikrát ulítával, páč sem se lekl a to se mě u hororu/thrrileru stane opravdu jen zřídka. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 2005 bol natočený film "Hlas smrti", v ktorom si hlavnú úlohu strihol Michael Kreaton. Bolo to niečo o tom, že ak chcete komunikovať s mŕtvymi, stačí si po večeroch nahrávať na video kazety šumenie televízie a následne ho analizovať prostredníctvom nejakého audio-vizuálneho počítačového programu. Nezaujalo ma to. Dal som dve hviezdy. O dva roky neskôr bolo vyprodukované pokračovanie "Hlas smrti 2: Svetlo". Je to už bez Michaela Kreatona a so svojím predchodcom to nemá moc spoločného. Pribudol tam okultný, satanistický rozmer mierne šmrncnutý "Nezvratným osudom". Tria Mera. Tretí deň. Tri šestky. Tri hviezdičky. *** ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Z rozpočtu 10 000 000 amerických dolarů se do roku 2008 tvůrcům podařilo vydělat jen 8 milionů. (Terva)
  • Film soutěžil o cenu Saturn v kategorii nejlepší DVD vydání. (Terva)
  • V čase 21:12 je vidět na zdi plakát k filmu Věc (1982). (Korbitch)

Reklama

Reklama