Reklama

Reklama

Krokodýl: Návrat do krvavé laguny

  • Česko Krokodýl (více)
Trailer

Pete je americký novinář, který píše o cestování. Tentokrát ho jeho práce zavedla do Austrálie, kde se zúčastní vyhlídkové plavby na lodi, při které se budou pozorovat krokodýli. Kate je kapitánka a průvodkyně. Vše jde hladce, ale když už chce Kate otočit loď k návratu, zahlídne jeden z pasažérů vystřelenou světlici. Kate se rozhodla v plavbě pokračovat a najít lidi, kteří světlici vystřelili. Cesta je zavedla do laguny, kde byla potopená loď. Do jejich lodi téměř okamžitě narazil krokodýl a udělal v lodi díru. Kate mohla přistát jen na ostrově uprostřed laguny, jinak by se loď potopila. Jeden z pasažérů si všiml, že je řeka přílivová, což znamená, že s přílivem ostrov zmizí. Kate se snaží sehnat pomoc vysílačkou, ale jediní, kdo dorazí, jsou dva chlapíci, které potkali už při plavbě. Neil má asi Kate rád, ale dobírá si ji. Neil nejprve krouží kolem ostrova, ale i jejich loď krokodýl převrátí a Neilův kamarád je sežrán. Krokodýl do té doby zabil i jednoho z přeživších. Neil navrhuje, že přeplave na břeh a natáhne lano mezi dvěma stromy, ostatní pak přeručkují. Neil to skutečně zvládne, ale pak zpanikaří ostatní a lano pod vahou tří lidí praská. Opět umírá další přeživší a nakonec zemře i Neil. Pete pak přichází s plánem na lovení krokodýla. Kotva od lodi připomíná rybářský háček, takže na ni napíchnou zabitou drůbež, kterou měl Neil v lodi... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (283)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přece jen o něco lepší film než Krvavá laguna. Krokodýl zde je neuvěřitelný macek a jedná o krajně nebezpečné zvířátko. Hrají zde známí herci, takže i z tohoto hlediska spokojenost. Závěrečné scény jsou chuťovkou na nervy a začáteční klid před bouří taky ujde. Zkrátka povedený filmík a v žánru Animal Horor se jedná o to nej co bylo za posleních pár let natočeno, přesto od Čelistí je tohle na hony vzdáleno. 50% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Hodnotím v rámci zvířecího žánru, kdy se tento filmek dá označit za nadprůměr. Krokodýl je obří a pěkně udělanej, no logiky a originality film sice moc nepobral, ale to se dalo čekat, přitlačil bych klidně i na gore. Zajímavostí a překvapením pro mě byl Worthington a Wasikovska, takže celkově tomu těch ušmudlaných 70% dám. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tento film mě překvapil. Je to možná nejlepší horor, kde je v hlavní roli monstrózní krokouš. A to jsem si myslel, že doba "aligátorská" je už dávno pryč. Model zvířete je dokonalý. Působí "živě". Jde z něj ohromný strach. Jen opravdu doufám, že nebyl živý:-) Herecké výkony zde zůstávají ve stínu zvířete. Je veliká škoda, že tvůrci více nezapracovali na závěru. Jinak bych hodnotil plným počtem. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

dávam veľmi silné tri, možno by ma to nadchlo viac, keby som sa na to nebol aj vďaka vysokým hodnoteniam a skvelým kometárom tu na čsfd (i napriek tomu, že to má pod 60%, užívatelia, na ktorých radu dám, to hodnotili veľmi pozitívne a už sa mi viackrát potvrdilo, že nie vždy percentuálna úspešnosť filmu odráža jeho skutočnú kvalitu) tešil tak veľmi, že som si dokonca kúpil originál DVD. jedná sa i napriek tomu o veľmi dobre spracovaný thriller s krokodílou tematikou (pozor: nejedná sa o horor, i keď to má pár ľakačiek a trochu gore) s realistickou výpravou a hereckými výkonmi, pekno radhou, úžasnou prírodou a na to, že je digitálny, tak celkom slušným croc-om. film v slovenskom distribučnom názve odkazuje na iný austrálsky krokodíli snímok "Krvavá lagúna", aj keď s ním nemá nič spoločné, iba ak to, že oboje majú podobnú premisu a veľkého krokodýla v hlavnej úlohe.osobme sa mi však trochu komornejšia, no viac nervy drásajúca "Krvavá lagúna" páčila viac. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Francois Tétaz : 1. Violence Of Nature ,2. The Terrortory ,3. Gathering ,4. River Suite ,5. Katherine Gorge ,6. The Flare ,7. Stranger Come Here ,8. Fright ,9. The Island, pt. 1 ,10. Bite ,11. The Island, pt. 2 ,12. Cracking The Tinny ,13. The Island, pt. 3 ,14. Crossing, pt. 1 ,15. Crossing, pt. 2 ,16. Crossing, pt. 3 ,17. 'My Arm!' ,18. Trapped ,19. Drowning ,20. Swimming ,21. Alone ,22. The Forest ,23. The Lair ,24. Dead Meat ,25. Kevin ,26. The Croc ,27. The Attack, pt. 1 ,28. The Attack, pt. 2 ,29. The Attack, pt. 3 ,30. Requiem, pt. 1 ,31. Requiem, pt. 2 ,32. Nature Of Violence , ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Film byl natáčen v Národním Parku Kakadu a Katherině Rokli v Národním Parku Nitmiluk v australském Severním Teritoriu a částečně v Gilderoy ve Victorii, v Údolí Yarra. (Pod)
  • Film získal v roce 2007 cenu Australian Film Institute za nejlepší vizuální efekty. (Pod)
  • Radha Mitchell byla první volbou režiséra Grega Mcleana do role Kate. (Cheeker)

Reklama

Reklama