Reklama

Reklama

Andy Samberg (Saturday Night Live) jako Rod Kimble, kaskadér s falešným knírkem a velkým snem, v této fantastické komedii tak nepředvídatelné, že nebudete věřit, co přijde dál! Rod nikdy nedopadl, aniž by si nenamlátil. Jeho rodina a přátelé si myslí, že si stále jen dělá legraci. A ke všemu jeho nevlastní otec Frank ho používá jako svůj boxovací pytel. Ale pár drobných problémů mu nemůže zabránit v největším kaskadérském kousku jeho života. Dále hrají Isla Fisher (Wedding Crashers) a Ian McShane (Shrek the Third), Pirát silnic je "neuvěřitelně zábavný od začátku do konce" a míra zábavy stoupá, když Rod vzdoruje smrti, aby vyhrál peníze, dívku a hlavně trochu respektu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

ali-n 

všechny recenze uživatele

Tak takto .. ono to má dokonca aj vcelku pútavý príbeh na pozadí ... ale to je až plán B, plán A je smršť totálne uletených gagov, kde si film robí srandu sám so seba a pri tom vzdáva úctu klasickým hero filmom niekde z božských 80. rokov. Len mi povedzte, čo má znamenať pomaly minútový sústavný pád lesom alebo živá pochodeň na detskej párty. Skvelý prvý skok a dokonalý ten posledný, ktorý dopadol presne podľa mojich predstáv. A chlapec, ktorý si lepí pre hormonálnu chorobu umelé fúzy ... ďakujem veľmi pekne. „Zomrel okamžite ... na druhý deň.“ MOJE NAJ - Nemôžem opomenúť muziku, skvelé rockové pecky a i jedna z mojich najobľúbenejších piesní: John Farnham - You're the voice .. a čo sa to popri nej dialo ... ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Oprýskaný a mnohokrát použitý příběh "from zero, to hero," ovšem tentokrát s řádně okořeněnou motivací. Tón vyprávění koliduje mezi parodií a Napoleonem Dynamite. Obsazení bych nazval známé ksichty, ale kromě Isly, žádné známé jméno. Přesto jsou všechny postavy zahrány užásně. Co mě ale donutilo udělit tomuto filmu 5 hvězd? Humor - je nekorektní, je originální a je všudypřítomný, opravdu tvůrci maximálně využili krátkou stopáž a tudíž má divák pocit, že se směje od začátku do konce. A ten soundtrack!!! 80. léta jsou má citlivá struna a jestliže na ní brnká celý film, tak sountrack na ní hraje kytarové sólo Jimiho Hendrixe...90% ()

Reklama

psychoza 

všechny recenze uživatele

Úplne uletená, poriadne pritiahnutá za vlasy - pecka komédia! ;D Veľmi dobre som sa nasmiala na Rodových "kaskadérskych" kúskoch... aj na iných nehodách. Samozrejme, keďže je to strelená komédia, nemožno čakať bohatý dej alebo myšlienku, ktorá by nás chytila za srdce, avšak je tu jedno poslanie - Rod zarába peniaze pre svojho chorého nevlastného otca, aby mu mohli transplantovať srdce a aby ho on potom mohol osobne zmlátiť na smrť... stačí? ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Ulítla komedie, ale v dobrém slova smyslu. Parta kolem hlavního hrdiny vypada jako sbírka kreténu, ale dobře se doplňují a jejich hlášky někdy stojí za to. Karamboly, které Rob předvádi jsou fakt drsné a dobře natočené, až jsem si myslel, že tohle už snad nemůže přežít. Od herců solidně zahrané, sympatická Isla Fisher. "Budete se mě snažit pod vodou udržet 40 vteřin... to je minuta bez dvaceti sekund..." :-D ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

„The Lonely Island“. Ak neviete o čo sa jedná, čaká vás buď nie veľmi vtipný, možno až trápny film alebo skvelá zábava. Ťažko odhadnúť. Ak viete, čo „Lonely Island“ je a ich humor vám sedí (môj prípad), Hot Rod bude pravdepodobne fajn komédiou, avšak s o niečo nižšou koncentráciou humoru než je zvyklé u ich videí z YouTube. A na záver, ľudia, ktorí „Lonely Island“ radi nemajú; pre nich mám dve slová: „Ruky preč.“ [72%] ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Kapela, která hraje během Rodova (Andy Samberg) skoku přes patnáct autobusů, je ve skutečnosti Queens of the Stone Age. (SHI-SHA)

Související novinky

Stiller a Vaughn zachraňují svět

Stiller a Vaughn zachraňují svět

05.07.2011

Osvědčené „ksichty“ z komediálního sdružení Frat Pack si spolu zahrají v akční sci-fi komedii Neighborhood Watch, která je u studia 20th Century Fox ve výrobě už od roku 2008 a za tu dobu se u ní… (více)

Reklama

Reklama