Reklama

Reklama

Andy Samberg (Saturday Night Live) jako Rod Kimble, kaskadér s falešným knírkem a velkým snem, v této fantastické komedii tak nepředvídatelné, že nebudete věřit, co přijde dál! Rod nikdy nedopadl, aniž by si nenamlátil. Jeho rodina a přátelé si myslí, že si stále jen dělá legraci. A ke všemu jeho nevlastní otec Frank ho používá jako svůj boxovací pytel. Ale pár drobných problémů mu nemůže zabránit v největším kaskadérském kousku jeho života. Dále hrají Isla Fisher (Wedding Crashers) a Ian McShane (Shrek the Third), Pirát silnic je "neuvěřitelně zábavný od začátku do konce" a míra zábavy stoupá, když Rod vzdoruje smrti, aby vyhrál peníze, dívku a hlavně trochu respektu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

Bucounit 

všechny recenze uživatele

Totálne "ujetá" komédia zo sympatickým hlavným magorom ktorý celý film jazdí na rozpadnutej babete a snaží sa o preskočenie rôznych prekážok z ktorej ani jednu nepreskočí, resp. nikdy nedopadne na kolesá. Keď je nervózny chodí si zabreakovať do lesa s ktorého sa nechtiac zrútil (najoblúbenejšia časť filmu), s bratom si spieva prepnuté pesničky, lepí si fúzy a jeho snom je zbiť svojho chorého otca. Bavil som sa super. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

I když Andy Samberg dělá co může, v hlavní roli si dokážu představit spíše Willa Ferrella. Některé scény by stálo za to dovést ještě do větší absurdity. Hodnotím za 4*, i když vím, že kvalitativně je to trochu níže. Narozdíl od Zevlovat a prudit (v obou podobný typ "hrdinů") je to ale vtipné a v mnoha scénách je důsledněji odkazováno k pozdním 70. a 80. létům (zručně zakomponované skladby Europe, které chytře korespondují s aktuálním děním ve filmu, AM vs. FM vs. TV, zjev hlavní postavy s falešným knírem à la John Holmes apod.) ()

Reklama

Ivec 

všechny recenze uživatele

Dosť ujeté bláznovstvo s krásnym dejom. Pokúsiť sa, aj za cenu vlastného života zachrániť život niekomu inému len preto, že si "zaslúži" pár po papuli, to je originálna myšlienka. Absolútne nabité humorom to síce nie je, ale pár scén mi pôsobilo doslova kŕče v bruchu. Keď si spomeniem na ten prvý krkolomný pád lesom, rozochvieva sa mi bránica ešte teraz. Atmosféra pred posledným skokom bola vážne úžasná a samotný skok ani nehovoriac. Všetko to samozrejme končí príjemným happyendom a bodka. Pohodová, pozeratelná oddychovka. No s rukou na srdci musím konštatovať, že sa jedná o komédiu z dlhej rady jej podobných. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Oprýskaný a mnohokrát použitý příběh "from zero, to hero," ovšem tentokrát s řádně okořeněnou motivací. Tón vyprávění koliduje mezi parodií a Napoleonem Dynamite. Obsazení bych nazval známé ksichty, ale kromě Isly, žádné známé jméno. Přesto jsou všechny postavy zahrány užásně. Co mě ale donutilo udělit tomuto filmu 5 hvězd? Humor - je nekorektní, je originální a je všudypřítomný, opravdu tvůrci maximálně využili krátkou stopáž a tudíž má divák pocit, že se směje od začátku do konce. A ten soundtrack!!! 80. léta jsou má citlivá struna a jestliže na ní brnká celý film, tak sountrack na ní hraje kytarové sólo Jimiho Hendrixe...90% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nepotřebuji svými kaskadérskými kousky vydělat jeden až dva majlanty, abych svému nevlastnímu otci sehnal nové srdce, protože ho chci zmlátit, aby si mne vážil. A navíc nemám rád neschopné idioty, kteří berou svůj nalepený knír smrtelně vážně, takže mi Rod Kimble rozhodně k srdci nepřirostl. Přesto jeho dementním kaskadérským kouskům uděluji nezasloužené tři hvězdy a vůbec to není proto, že mi za to Andy Samberg slíbil na jednu noc zapůjčení Isly Fisher k údržbě všech jejích dostupných otvorů. Ne, ne, kdepak, v tom to není. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Kapela, která hraje během Rodova (Andy Samberg) skoku přes patnáct autobusů, je ve skutečnosti Queens of the Stone Age. (SHI-SHA)

Související novinky

Stiller a Vaughn zachraňují svět

Stiller a Vaughn zachraňují svět

05.07.2011

Osvědčené „ksichty“ z komediálního sdružení Frat Pack si spolu zahrají v akční sci-fi komedii Neighborhood Watch, která je u studia 20th Century Fox ve výrobě už od roku 2008 a za tu dobu se u ní… (více)

Reklama

Reklama