Reklama

Reklama

Andy Samberg (Saturday Night Live) jako Rod Kimble, kaskadér s falešným knírkem a velkým snem, v této fantastické komedii tak nepředvídatelné, že nebudete věřit, co přijde dál! Rod nikdy nedopadl, aniž by si nenamlátil. Jeho rodina a přátelé si myslí, že si stále jen dělá legraci. A ke všemu jeho nevlastní otec Frank ho používá jako svůj boxovací pytel. Ale pár drobných problémů mu nemůže zabránit v největším kaskadérském kousku jeho života. Dále hrají Isla Fisher (Wedding Crashers) a Ian McShane (Shrek the Third), Pirát silnic je "neuvěřitelně zábavný od začátku do konce" a míra zábavy stoupá, když Rod vzdoruje smrti, aby vyhrál peníze, dívku a hlavně trochu respektu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (139)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem dlouho nepotkal tak bláznivou a šílenou komedii, u který bych se smál. Skoro mi to připomnělo až doby parodií, při kterých jsem se řechtal od začátku do konce. Tady to sice není tak intenzivní, ale já si myslím, že zdejší hodnocení má tenhle film naprosto neprávem. Tahle komedie je totiž naprosto správně praštěná a málokterá si to v dnešní době tak dovolí. A mimochodem....u tohodle filmu se dabing neuvěřitelně poved! ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $13,938,332Tržby Celosvetovo $14,334,401Tržby za predaj DVD v USA $23,575,897 //počet predaných kusov 1,256,132║ Preplácaná trápnosť. /10%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Parádní ulítlá komedie o odhodlanym loserovi kaskadérovi jehož cíl v životě je vydělat peníze na operaci pro nevlastního tátu, aby se uzdravil a on mu mohl konečně férově dát do držky. Je tam spousta parádních gagů a dabing je dost zábavnej. Pro mě je to ta klasická megazábavná debilní komedie. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Naozaj si sa chcel spýtať TOTO?“ Mám slabosť pre „trápne komédie“ typu Napoleon Dynamit alebo Ľadovo ostrí. PIRÁT CIEST si ich evidentne bral za vzor (šéf výroby: Will Ferrell). Ale prekvapivo to akosi nevyšlo. Mnohé scény sú presne také trápne, ako mali byť (tancovanie na parkovisku). Väčšina bohužiaľ nie. Navyše, herec v hlavnej úlohe NEMÁ onú „loser úbohosť“, akú mal Jon Heder. Skákanie na motorke je divné (vôbec ma nebavilo...) a bitky s nevlastným otcom rovnako zúfalé, ako v neviem koľkej POLICAJNEJ AKADÉMII. Nefunguje to. I tá Sissy Spacek je o ničom. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, naprostá sračka. Jedna jediná scéna mě ovšem natolik rozesmála, jako žádná za poslední dva roky. Trojté salta a následný pád v lese mě naprosto rozsekal. Čekal jsem od Samberga a Tacconeho mnohem více, už jen proto, že jejich humor je geniální. Tento film geniální není. 45% 22.01. 2010 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nepotřebuji svými kaskadérskými kousky vydělat jeden až dva majlanty, abych svému nevlastnímu otci sehnal nové srdce, protože ho chci zmlátit, aby si mne vážil. A navíc nemám rád neschopné idioty, kteří berou svůj nalepený knír smrtelně vážně, takže mi Rod Kimble rozhodně k srdci nepřirostl. Přesto jeho dementním kaskadérským kouskům uděluji nezasloužené tři hvězdy a vůbec to není proto, že mi za to Andy Samberg slíbil na jednu noc zapůjčení Isly Fisher k údržbě všech jejích dostupných otvorů. Ne, ne, kdepak, v tom to není. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Obyčejná pohodová dementní komedie, která se snaží jen a pouze pobavit tim, že si Andy Samberg za každých okolností vždy nehorázně nabije držku při svých kaskadérských kouscích, ale daří se jí to dobře, i když sem teda čekal ještě o fous větší prdel, ale nejgigantičtější pád ze svahu, co se dá za celou historii filmu vidět a závěrečnej veleskok fakt stojí za to ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

I když Andy Samberg dělá co může, v hlavní roli si dokážu představit spíše Willa Ferrella. Některé scény by stálo za to dovést ještě do větší absurdity. Hodnotím za 4*, i když vím, že kvalitativně je to trochu níže. Narozdíl od Zevlovat a prudit (v obou podobný typ "hrdinů") je to ale vtipné a v mnoha scénách je důsledněji odkazováno k pozdním 70. a 80. létům (zručně zakomponované skladby Europe, které chytře korespondují s aktuálním děním ve filmu, AM vs. FM vs. TV, zjev hlavní postavy s falešným knírem à la John Holmes apod.) ()

choze 

všechny recenze uživatele

Další ne zrovna dvakrát povedený debut komika ze SNL. Absolutně, až tragicky nevtipná, ale koukatelná loser-underdog comedy snažící se o co největší ujetost a absurditu, kterou drží nad vodou zábavné kaskadérské kousky. Později ale Samberg zazářil ve skvělém Brooklyn Nine Nine. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Samozvaný kaskadér Rod Kimble to mohl celé vyřešit po pěti minutách svým vrcholným číslem "Nejen duch umí projít zdí", kdy by rozparádil svůj moped na max.rychlost 50 mil/h a vpálil to betonové zdi supermarketu. Zůstal by z něj jen falešný knír Jendy Rosáka, levý blinkr, úlomek Jofy Vladimira Krutova a mně prostor k sledování jiného filmu. Andy Samberg má jisté komediální schopnosti, bohužel však pro něj, rajón bavičů s ústy, co by pojmula kombajn i s dvěma agronomy, má nadlouho pod palcem Carreyovic Jimmy.. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Normálne už ani neviem ako sa vyjadriť k filmu, ktorý mi ako divákovi naozaj nič nedal, a ktorého príbehová línia je vo svojich základoch obžúvaná v ústach niekoľkých scenáristov s minimálnou obmenou originality. A to, že sa počas hodiny a pol dva, či trikrát schuti zasmejem považujem naozaj za stratu času, to si už radšej za päť minút vygooglim nejakých pár kameňákov. 35%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Neznámy, neúspešný, amatérsky kaskadér, Rod Kimble, ktorý má rád skoky na motorkách a tiež aj svojho umierajúceho nevlastného otca, sa rozhodne mu svojimi krkolomnými kúskami zaplatiť operáciu srdca, aby mu potom mohol konečne nakopať zadok. Pekná kravina, ale celkom ma pobavila. Nenáročná, hodne odľahčená, americká komédia s dobrým retrorockovým soundtrackom, ktorému dominuje stará, zabudnutá kapela Europe. *** ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Šílenost !!! Pirát silnic je fakt největší týpek v okolí, jeho největší koníček je přeskakovat nejrůznější překážky a žádná mu nedělá sebemenší problém. Pořádně ujetá komedie. Dlouho jsem se tak nezasmál, škoda některých dost trapných scén, bez nich bych hvězdu možná i přidal. ( Hodnocení: 6/10 ) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Docelá zábavná jednohubka, ve které si výborný Andy Samberg hraje na kaskadéra, který se rozseká na nejméně sto způsobů. Místy sice až moc jednoduché a přiblblé, ale bavil jsem se celou dobu a na to odreagování to bohatě stačí. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Náhled na kaskadérskou práci trochu jinak. Mě to však bohužel tak zábavný jako některým komentujícím tady nepřišlo. Kadence vtipů je sice šílená, ale zasmějete se tak každýmu desátýmu a to je asi špatně.30% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Držkopády jako v Jackass. Příjemná komedie, která má oproti průměrným komediím přeci jen něco navíc. Nevím jak ostatním, ale mě Andy do role Roda seděl perfektně a společně s ostatními herci všechno dopadlo tak jak mělo. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 9/10 Hudba 10/10 Prostředí 7/10/// +výborný soundtrack, příjemní herci, zajímavé postavy, vtipné a zábavné, krásná Isla Fisher, potěší Ian McShane -místy hodně praštěné/// Tak tady jsem se bavil nečekaně hodně moc. Je to sice pořádná blbost, ale tak neskutečně zábavná, že se nedá jinak. Ze všeho nejvíc mi udělal radost soundtrack. Dlouho jsem už neslyšel takové vypalovačky v nějakém filmu, prostě při těchto scénách jsem se parádně bavil. Kupodivu ani Andy Samberg o kterém jsem do dnešního dne neslyšel nebyl vůbec špatný. Občas je asi potřeba vidět takový film u kterého si příjemně odpočinete./// Celkem 84%/// ()

ed_wood 

všechny recenze uživatele

Prirovnanie s Napoleonom Dynamitom už v komentároch spomenuté bolo, ale spomeniem to zas. Film a hlavne postavy mi svojou zábavnou stupiditou pripomínali práve Napoleona. Bavilo ma to vtedy a bavilo ma to aj teraz, preto je moje hodnotenie vysoké. ()

Související novinky

Stiller a Vaughn zachraňují svět

Stiller a Vaughn zachraňují svět

05.07.2011

Osvědčené „ksichty“ z komediálního sdružení Frat Pack si spolu zahrají v akční sci-fi komedii Neighborhood Watch, která je u studia 20th Century Fox ve výrobě už od roku 2008 a za tu dobu se u ní… (více)

Reklama

Reklama