Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Newyorští hasiči Chuck a Larry jsou už od školy ti nejlepší přátelé. Zatímco Chuck nemá vážný vztah a naplno si užívá mládeneckého života, Larry se po smrti manželky sám stará o dvě děti. Larry má kvůli rizikovému zaměstnáni uzavřenou výhodnou životní pojistku, po smrti své ženy však neurčil nového příjemce pojistky, a tak pojišťovna hrozí, že mu pojistku zruší. Larry přemýšlí, že od hasičů odejde, tíží ho myšlenka, že v případě jeho smrti nebude o děti postaráno, pak ale přichází s geniálním řešením. Uzavřou s Chuckem registrované partnerství, a pokud se s ním něco stane, bude Chuckovi vyplacena jeho životní pojistka a Chuck se pak postará o jeho děti. Jak ale přesvědčit vyšetřovatele sociální správy i okolí, že jsou Chuck a Larry homosexuálové? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (418)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

V tomto případě jde h(t)umor dalece přes hranici únosnosti, přesto je pro fanouška Sandlera povinnost. Jelikož bylo dost scén k tupému nekontrolovatelnému zasmání a výběr hudby odpovídal mému vkusu, níž nepudu, ani kdyby byli oba pánové skutečně přihřátí, až by se jim za ušima kouřilo a museli by zasahovat hasiči.☺ ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak Sandler opet nezklamal, dalsi paradni komedie. Pribeh vcelku originalni, na to ze ma film 110 minut docela slusne odsejpa a nejaky vaznejsi kecy jsou jen ke konci a v prubehu filmu jen sem tam vykoukne myslenka, jako ze teplousi jsou vlastne fajn a lidi nemaj pravo je prudit a podobne. Navic tu jsou porad nejaky paradni vtipy a sem tam nakej naprosto brutalni. No a krome perfektni hlavni dvojky Sandler - James, ktery k sobe fakt sednou, tu je spousta vedlejsich zabavnejch postav. Za vsechny zminim naprosto giganticky teplyho Vinga Rhamese a ultra brutalni spomalovacku ve sprse s dvema mejdlama, pak tu je Schneider v roli cinskyho oddavajiciho a ani ne tak vtipna, jako sexy Jessica Biel, obzvlast ve scene s testovanim silikonu. Naopak treba takovej Aykroyd nebo Buscemi nejsou dvakrat vyuzity, minimalne Buscemi by zaslouzil vic prostoru. Celkove jsem se proste perfektne bavil, ale na uplnejch 5* bych to zas nevidel, tak jen lepsi 4*. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Komedie se Sandlerem nevyhledávám, ale tady mně zaujal náhodně viděný úvod (asi díky těm hasičům). Komedie bohužel značně osciluje mezi hodně vtipnými a kupodivu inteligentními dialogy a fekálním humorem, který si Amíci nějak prostě neumí odpustit. Klasickou ukázkou je prdnuvší si zachráněný tlouštík ležící zadnicí velikosti menší lednice na Sandlerově hlavě. Největší překvapení mně však čekalo v půlce filmu a to překvapení se jmenovalo Jessica Biel. Z té jsem paf už od komedie Lekce neslušného chování a tady byla opět skvostná! Sandlere! Jak já ti záviděl!!! :-). No, zpět k tématu... jinak komedie nijak nevybočuje z amerických mainstreamových komedií. nakonec zlí spláčou nad výdělkem a hodní zvítězí a řekne se při tom i nějaké to moudro po americkou vlajkou. Prostě tak jak to mají Amíci rádi. Za mně je to za 3 sežehnuté krysy. * * * ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Zo zamýšlaných *** musím ubrať predovšetkým za natiahnutú stopáž a predovšetkým (zas raz) za tú prílišnú snahu poukázať na vážne veci americky plytkým spôsobom (napr. dlhočizná scéna u súdu- bŕŕŕŕ)... Keby sa táto komédia držala len úmyslu pobaviť (čo sa jej viac-menej darí) a nič viac neriešila, vypálilo by to oveľa lepšie aj bez tých otravných patetizmov a "akože" moralitiek...Btw Jessica Biel je...ehm...naozaj sexi:) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Říkal mi, že naše odpadky jsou málo teplý." Nejsem gay. Ani pravej ani falešnej. Gayové mi nevadí, ale lesbičky mám prostě radši. Z toho plyne, že ačkoli jsou Chuck s Larrym zábavní sympaťáci, tak postel bych raději sdílel s jejich právničkou Alex. Ta byla tak úžasná, že být gayem, tak bych se rychle nechal vyléčit polskou katolickou církví. A po sexu s ní bych si pustil nějakej zábavnej film. Třeba tenhle o hasičským přátelství, protože mě rozesmál i poučil. Já jsem třeba vůbec nevěděl, že Liz Taylor je yetti. A už vůbec jsem netušil, že gayové se hlásí k hasičům proto, aby se mohli sklouznout po tyči. Teď už v tom mám jasno. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (15)

  • Když se v čase 19:02 jedna s dívek ptá Chucka (Adam Sandler), zda má něco k pití, že má žízeň, můžeme vidět, že z pokoje vychází 5 dívek, ale o pár sekund později, když jsou dívky u lednice, jsou jen 4. V dalším záběru je však zase dívek 5. (DanielW94cz)

Reklama

Reklama