Reklama

Reklama

Hotel Royal Crescent býval slavný, ale postupně ztratil dobrou pověst a v roce 1984 v něm došlo k vraždě pěti studentů. Nebyla nikdy objasněna a nyní se sem chystají další. Netuší ovšem, jak děsivé tajemství se v hotelu skrývá…  Hotel Royal Crescent byl postaven před sto lety a bydlívala v něm smetánka - šlechtici, filmové hvězdy i prezidenti. Jenže pak se stalo cosi podivného, hotel ztratil dobrou pověst, následoval bankrot, pád do anonymity a dnes se za jeho slepými temnými okny ukrývají jen vzpomínky. V roce 1984 tu došlo k vraždě pěti studentů, která nebyla nikdy objasněna. Po dvaceti letech do hotelu zavítá další skupina studentů, kteří v něm chtějí absolvovat „cestu strachu“ a strávit v každém pokoji, kde byla kdysi nalezena mrtvá těla, jednu noc. Netuší ovšem, že hotel Royal Crescent už století ukrývá děsivé tajemství… Hororový thriller natočil Cartney Wearn, hrají Udo Kier, Jonathon Trent, Jessica Stroupová, Denis Flanagan a Ashlee Turnerová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

cariada 

všechny recenze uživatele

Velmi nezáživný horor, kterému chybí lepší nápad. Parta studentů sice 6 lidí, ale jen dvě holky (obě brunety, což je docela nezvyklé) poněkud divný počet jdou strávit noc v hotelu, kde se stalo před x lety několik vražd. Postupně rozplétají všelijaká tajemství , a samozřejmě , když už je to horor a je tam tolik lidí, musí někdo zařvat. Hodně nezáživné a zdlouhavé. Atmosféra slabá, a dějově to tu už bylo mockrát, aby to nák zvlášt zaujalo. ()

Simo16 odpad!

všechny recenze uživatele

Modlil som sa zato, aby aspoň jeden horor, ktorý pojdem pozerať bol dobrý a spĺňal moje náročné kritéria, bohužial nestalo sa tak.Lacné triky, nič nového, otrasní, ale fakt otrasní herci a neksutočne blbá zápletka.Na konci som bol až rád, že konečne som sa prebral z tohto desivého sna.Aspoň viem, že takéto filmy sa neoplatí sledovať bez toho, aby som si neprečítal o čom je a aké ma hodnotenie, pretože už viem, akú chybu som spravil.Vďaka ti CSFD, že ma ovplyvňuješ a dodávaš mi odvahu pozerať sa na niečo tak zlé a bizarné.Ja ti zato sľubujem, že už to nikdy nespravím, a pred každým filmom, čo pojdem pozerať, sa s tebou poradím a premyslím svoj čin či zhliadnuť takýto film.AMEN!!! ()

Reklama

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu si začínám klást otázku : "Proč platím HBO?" Premiéry skoro žádné, horrorů na HBO je jako šafránů..... a když už nějaký vysílají ..... je to TOTÁLNÍ ODPAD. Tak jako tento film. Skupina puberťáků v domě. Chvíli jsou tam, za sekundu jinde, pak támhle, zase tu a tam...... Otřesné herecké výkony, otřesný příběh, otřesné filmové triky.....film se ani nedá pochopit. Dodnes mi vrtá hlavou, proč je film do 18 let nevhodný? Zřejmě proto, aby dospělí nezabili uvaděčku v kině :-) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ja by som len naozaj rád vedel, že keď filmári točia takúto blbosť, čím si asi tak myslia, že prerazia, keď dej filmu je obyčajný impotentný zlepenec nezmyslov, klišé a otrasnej pointy. Paradoxne film sa mi najviac páčil a mal celkom slušnú atmosféru práve do príchodu vraha , teda prvej vraždy (cca prvá polhodinka). Potom všetko skazí ozaj tupý scenár, nezmyselné vraždy a ešte sprostejší záver. Efekty boli na núdzovej úrovni, herci tiež a ja sa čudujem, že som sa nezačal poriadne nudiť. 40%. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jakmile se v nějakém domě (hotelu, lomu, jeskyni, atd) stane něco "hrozného", hnedka se musí najít skupina teenagerů, která chce na tomto místě přečkat noc - přitom je naprosto jasné, že se z nich většina nevrátí živá. Ale oni si stejně nedají říct, a musí tam vlézt (asi "filmová" mládež málo sleduje horory). Tentokrát se vydávají strávit noc v opuštěném hotelu, kde před časem bylo zavražděno několik studentů, ale jejich těla se nikdy nenašla. A tak je musí najít až naši teenageři, a přitom se sami stávají obětí svítícího čehosi, z čeho se nakonec vyklube bývalý zaměstnanec hotelu nebo kdo. .. Ach jo, člověk si přečte upoutávku, a těší se na nějaký cool horor, a ono se z toho vždycky vyklube něco takovéhoto. Sice bych možná našel pár (max dva) dobré nápady, ale zbytek je tisíckrát omšelé klišé. Jeden za druhým naši hrdinové opouštějí své přátele, aby se pak největší darebák zachoval statečně a prořídlé zbytky (čítající zamilovaný páreček) mohli s velkou slávou hotel opustit. A nezachrání to ani Udo Kier, který, ač se mi jazyk (klávesnice) kroutí, je zde totálně nejlepším hercem ... Ach jo.. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama